cum este alintat archie, fiul lui meghan markle si printul harry
Divertisment

Meghan Markle si Printul Harry se afla intr-o vizita oficiala in Africa de Sud, unde l-au luat si pe fiul lor, Archie. In ziua in care bebelusul a aparut in public, mama sa a dezvaluit, fara sa vrea, porecla pe care i-a pus-o.

Cea mai asteptata felicitare de Craciun a fost publicata. Cum arata imaginea cu Meghan Markle, Printul Harry si Archie

O fotografie cu Meghan Markle, Printul Harry si Archie postata pe un cont neoficial i-a incantat peste masura pe cei care asteptau cu nerabdare felicitarea de Craciun a familiei de Sussex.

Imaginea alb-negru ii arata pe mandrii parinti zambind larg langa un brad de Craciun, in timp ce fiul lor se indreapta spre camera, uitandu-se direct la ea.

Prima felicitare in care apare fiul lui Meghan Markle si al Printului Harry a fost publicata pe contul de Twitter al Queen’s Commonwealth Trust, organizatie prezidata de cei doi.

„Va prezentam cea mai draguta felicitare de Craciun din partea celor care ne sunt Presedinte si Vice-presedinte, Ducele si Ducesa de Sussex. Craciun foarte fericit, tuturor!”, au scris cei care administreaza contul organizatiei.

Reporterul Omid Scobie de la Harpers Bazar a spus ca felicitarea electronica fost trimisa prietenilor, familie, colegilor si organizatiilor.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri