Thylane Blondeau
Divertisment

Thylane Blondeau. Profimedia

Cea mai frumoasă fată cucerește iar podiumul de modă, după problemele grave de sănătate. Thylane Blondeau, spectaculoasă la Milano

Thylane Blondeau a revenit în forță pe podiumul de modă, după ce în urmă cu doar câțiva ani s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Tânăra și-a etalat abdomenul plat într-un top minuscul, pe catwalk, la Săptămâna Modei de la Milano.

Cu o siluetă zveltă și într-o ținută cool, franțuzoaica supranumită de ani de zile „cea mai frumoasă fată din lume” a atras privirile pe podium, în timpul show-ului Diesel, de miercuri.

Modelul în vârstă de 21 de ani a purtat un crop top alb și o fustă de blugi lungă, o ținută din colecția de toamnă 2023 a celebrului brand, și a încântat cu un machiaj minimalist.

Défilé Fendi prêt-à-porter automne-hiver 2023/2024 lors de la Fashion Week de Milan (MFW)
Thylane Blondeau, la a Săptămâna Modei de la Milano. Profimedia
Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

La prezentare a participat și iubita lui Romeo Beckham, Mia Regan, cu un look grunge chic.

Săptămâna Modei de la Milano a început marți și se va desfășura până luni, 27 februarie.

Thylane s-a reîntors pe catwalk după ce a trecut printr-o perioadă dificilă. A suferit mai multe intervenții chirurgicale din cauza unor complicații produse de niște chisturi ovariene care i-au „explodat” în stomac în 2020.

Qatar Fashion United Runway
Thylane Blondeau. Profimedia

„Astăzi, în sfârşit, mă simt mai bine, mă simt liberă, chiar am crezut că sunt nebună pentru că mă plângeam de stomacul meu, de dureri, de atât de mult timp. Sunt fericită că nu am renunțat și că am căutat un diagnostic.

Din această experiență am învățat că atunci când te doare ceva, nu trebuie să treci cu vederea, ai grijă, corpul tău îți dă niște semnale, mergi și vezi diferiți medici până când cineva reușește să găsească problema și să te vindece. Orice durere poate ascunde ceva mult mai important”, le-a transmis Thylane fanilor pe rețelele sociale.

Thylane i-a mulțumit doctorului ei care „mi-a salvat literalmente viața”, precum și mamei sale pentru că a călătorit din sudul Franței pentru a fi cu ea. 

Thylane Blondeau
Thylane Blondeau. Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri