thylane blondeau
Divertisment

Thylane Blondeau s-a transformat într-o tânără frumoasă și de succes. / Foto: Instagram

"Cea mai frumoasă fată din lume", impecabilă și fără machiaj. Cum arată Thylane Blondeau în costum de baie la 20 de ani

Thylane Blondeau, despre care se spunea că este “cea mai frumoasă fată din lume”, este acum o tânără superbă de 20 de ani, cu o carieră de succes în lumea modei. Franțuzoaica și-a păstrat trăsăturile deosebite, impresionând în continuare cu frumusețea ei naturală.

Citește și: Thylane Blondeau, o nouă apariție inedită. Cum s-a pozat ”cea mai frumoasă fată din lume” la 19 ani

Pe contul de Instagram, unde este urmărită de peste 4 milioane de admiratori, tânăra postează imagini din viața de zi cu zi sau de la ședințele foto la care participă. Zilele acestea se află cu familia într-o vacanță în Ibiza, așa că profită de soare și de timpul liber pentru a se relaxa pe plajă sau la marginea piscinei. Își lasă chipul "să respire", fără urmă de machiaj, însă nici nu ar avea nevoie de vreun produs de înfrumusețare, căci arată impecabil.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Thylane Blondeau, superbă la 20 de ani

Thylane arată la fel de bine fie că e machiată sau nu, dovedind că este de o frumusețe naturală deosebită. Îmbărcată într-un costum de baie întreg, cu dungi și decolteu în V, fata cu ochi pătrunzători și buze frumos conturate s-a lăsat pozată de mama ei, prezentatoarea tv Véronika Loubry.

Citește și: Eva Herzigova, ca pe podiumul de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Modelul de 48 de ani are trei copii și o siluetă de puștoaică

Cine este Thylane Blondeau

thylane blondeau

Thylane este fiica prezentatoarei tv Véronika Loubry și a fotbalistului Patrick Blondeau. Aceasta a fost supranumită „cea mai frumoasă fată din lume” după ce și-a făcut debutul în lumea modei la o vârstă foarte fragedă. Avea doar patru ani când a defilat pe podiumul de modă pentru creatorul Jean-Paul Gaultier.

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri