Mariah Carey steams up the screen in sexy lingerie in music video for new song GTFO
Divertisment

Mariah Carey. Profimedia

Cea mai scumpă bijuterie a unei vedete. Cât valora inelul de logodnă primit de Mariah Carey de la miliardarul James Packer

Inelul de logodnă pe care James Packer i l-a dăruit fostei sale logodnice Mariah Carey a devenit cea mai scumpă bijuterie a unei celebrități, din toate timpurile, notează Daily Mail.

Mogulul australian al casinourilor ( 54 de ani) a cerut-o de soție pe Mariah (52 de ani) cu un inel cu diamant de 35 de carate care a costat 10 milioane de dolari la momentul respectiv, potrivit DC Jewellery.

Bijuteria a generat, de asemenea, un total de 62.760 de căutări pe Google, arată cercetările.

Singer Mariah Carey, wearing her enormous engagement diamond ring from James Packer, leaves for her Christmas Concert at the Beacon Theater in New York, City, New York.
Mariah Carey poartă inelul de logodnă de la James Packer. Profimedia
Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Unul dintre managerii artistei ar fi vândut inelul unui bijutier din Los Angeles, pentru 2,78 milioane în 2018, potrivit New York Post.

Reprezentantul ei a declarat la acel moment pentru Page Six: „Mariah a fost foarte clară cu privire la alegerea ei de a merge mai departe în viața sa, înconjurată de lucruri pozitive. Asta presupune să lași în urmă bagajele emoționale și materiale, inclusiv un vechi inel de logodnă de la un fost iubit.”

O sursă a povestit atunci că „a fost semnat un acord de confidențialitate” între Mariah și bijutier, ceea ce înseamnă că detaliile vânzării  ar putea să nu fie confirmate vreodată.

Mariah s-a logodit cu James în ianuarie 2016, după o poveste de dragoste de mai puțin de un an. În octombrie 2016, s-au despărțit. James, care fusese căsătorit de două ori, avea „rezerve” cu privire la reality show-ul la care Mariah lucra în acea perioadă.

Omul de afaceri a declarat mai târziu pentru ziarul The Australian că relația cu Mariah a fost o „greșeală” pentru amândoi.

Artista se întâlnește acum cu dansatorul în vârstă de 39 de ani, Bryan Tanaka, iar James are o relație cu Kylie Lim.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri