kevin costner waterworld lumea apelor
Divertisment

Kevin Costner a reusit sa impresioneze publicul cu productii precum Waterworld, Robin Hood si Dances With Wolves

Cele mai populare filme ale lui Kevin Costner. Producțiile care au câștigat respectul fanilor

Kevin Costner a devenit unul dintre cei mai de succes actori de la Hollywood, cu filme ce au încasat sute de milioane de dolari și au câștigat numeroase Premii Oscar. Vezi unele dintre cele mai cunoscute pelicule în care apare pe aplicația Digi Online.

Dacă vrei să urmăresti filme și seriale pe telefon sau tabletă, descarcă aplicația Digi Online, creează-ți cont și primeșți acces la serviciul de streaming.

Cele mai populare filme ale lui Kevin Costner

Robin Hood: Prince of Thieves (Robin Hood: Prințul Hoților)

Costner îl aduce pe ecran pe legendarul Robin Hood, eroul popular care a ținut piept corupției regatului și i-a protejat pe cei nevoiași. După ce se întoarce acasă din Cruciade, Robin își găsește vechea viață complet ruinată - tatăl său a fost ucis de oamenii Șerifului din Nottingham (Alan Rickman), ce profită de absența regelui pentru a teroriza ținutul, ce poate fi protejat doar de Robin și prietenii lui.

Vezi Robin Hood: Prince of Thieves (Robin Hood: Prințul Hoților) miercuri, 26 mai, la ora 17:15, în aplicația Digi Online, pe canalul TV 1000, aici

Waterworld (Lumea Apelor)

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În anul 2468, banchiza polară s-a topit şi Pământul e acoperit de ape. Un marinar mutant încearcă să scape de sălbaticii "Smokers" şi să ducă o femeie şi pe fiica ei pe legendarul Tărâm Uscat, singură porțiune de pământ rămasă pe Terra.

Vezi Waterworld (Lumea Apelor) joi, 28 mai, la ora 19:15, în aplicația Digi Online, pe canalul TV 1000, aici

Dances With Wolves (Cel care dansează cu lupii)

Considerat un film western de referință, Dances With Wolves prezintă povestea locotenentului John Dunbar (Costner), ce a obținut o victorie accidentală în timpul Războiului Civil și a devenit erou. Ajuns pe frontiera de vest din SUA, Dunbar se împrietenește cu un trib local de amerindieni.

Însă pe măsură ce războiul se apropie, Dunbar e forțat să aleagă între poporul său și noua sa familie. Filmul a fost nominalizat la 12 Premii Oscar și a câștigat 7, inclusiv pentru Cel mai bun regizor, ce i-a revenit lui Costner.

Bull Durham

“Crash” Davis (Costner), un veteran al terenului de baseball, trebuie să îl antreneze pe începătorul plin de potențial, "Nuke" LaLoosh (Tim Robbins). Parteneriatul celor doi e pus la încercare atunci când amândoi se îndrăgostesc de Annie (Susan Sarandon).

JFK

Filmul abordează un subiect foarte sensibil - asasinarea președintelui SUA John F. Kennedy. Costner îl interpretează pe procurorul Jim Garrison, ce intentează un proces împotriva unuia dintre cei mai puternici oameni din SUA, acuzat că a pus la punct un plan de ucidere al președintelui.

Aplicația Digi Online poate fi descărcată din Google Play sau App Store. Vezi chiar acum ce alte filme și seriale sunt disponibile!

Sursa foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri