Charlize Theron. Profimedia
Divertisment

Charlize Theron. Profimedia

Charlize Theron, protagonista unui moment „Marilyn”, într-o rochie scurtă

Charlize Theron a fost protagonista unui moment „Marilyn”, într-o rochie scurtă din denim. Vântul i-a jucat feste actriței din „Mad Max Fury Road”. 

Și-a început cariera în showbiz ca dansatoare. Chiar dacă astăzi este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, Charlize Theron nu a renunțat la pasiunea ei. Actrița a fost fotografiată ieșind dintr-un studio de dans din Los Angeles.

Vedeta sud africană în vârstă de 45 de ani este în formă maximă și are o siluetă de invidiat.

După ce s-a mutat în SUA, spre finalul adolescenței, Charlize a mers la școala de balet Joffrey din New York. Cariera ei ca dansatoare s-a încheiat foarte repede din cauza unei accidentări la genunchi.

Vorbind despre experiența ei, în 2008, cu New York Times, Theron a mărturisit:

„Am mers la New York timp de trei zile ca model, apoi am petrecut o iarnă în New York, în apartamentul de la subsol al unei prietene, unde nu aveam ferestre. „Nu aveam bani, luam cursuri la Joffrey Ballet și genunchii mi-au cedat. Mi-am dat seama că nu mai pot dansa și am intrat într-o depresie majoră. Mama mea a venit din Africa de Sud și mi-a spus: Fie îți dai seama ce vrei să faci în continuare, fie te întorci acasă, pentru că îmbufnată poți sta și în Africa de Sud”.

Nu după mult timp de la această întâmplare, în 1994, mama lui Theron i-a cumpărat un bilet către Los Angeles pentru ca fiica ei să-și împlinească visul în industria filmului.

Primul ei rol a fost în 1995, în horror-ul „Children of the Corn III: Urban Harvest”, dar succesul l-a cunoscut cu interpretarea din drama horror din 1997 „The Devil's Advocate”.

Recent, Theron a fost distribuită în „The Final Girl Support Group”, o producție despre supraviețuitorii unui criminal în serie care fac echipă pentru a găsi o persoană din grupul lor, dată dispărută.

Vezi și:

De la Jennifer Lopez, la Demi Moore. Care sunt vedetele care arată senzațional deși au peste 50 de ani

 

Etichete: charlize theron

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri