Charlotte Casiraghi nunta
Divertisment

Familia regala din Monaco planuieste o nunta. Fiica Printesei Caroline, Charlotte Casiraghi, in varsta de 32 de ani, se va casatori cu logodnicul sau, Dimitri Rassam, potrivit Paris-Match.

Charlotte Casiraghi a reluat pregatirile pentru nunta cu Dimitri Rassam. Cand va avea loc evenimentul

Familia regala din Monaco planuieste o nunta. Fiica Printesei Caroline, Charlotte Casiraghi, in varsta de 32 de ani, se va casatori cu logodnicul sau, Dimitri Rassam, potrivit Paris-Match.

Invitatiile la nunta vor fi gata la mijlocul lunii mai, iar ceremonia se va desfasura la Monaco in data de 21 sau 29 iunie, anunta si publicatia People.

O a doua cununie religioasa va avea loc in iulie, in St. Remy de Provence ori pe insula Pantalleria din Sacilia, unde mama mirelui detine o podgorie de 13 acri.

Charlotte si Dimitri trebuiau sa se casatoreasca in luna iunie a anului 2018, insa cei doi au fost nevoiti sa anuleze evenimentul.

Ei au decis sa amane nunta pentru nastere celui de al doilea copil al ei, care a venit pe lume in luna octombrie.

Uniunea nu au fost inca oficial confirmata, insa, pasionatii de nunti regale au inceput deja sa viseze la o ceremonie ca in basme.

Presa a numit-o "Princess Charming" pe Charlotte Casiraghi

Charlotte Casiraghi este a doua nascuta a Printesei Caroline de Monaco si una dintre cele mai frumoase prezente feminine din principat.

Charlotte Marie Pomeline s-a nascut pe data de 3 august 1986, la spitalul Printesa Grace. Mama sa avea la vremea aceea 29 de ani si era casatorita de trei ani cu Stefano Casiraghi, fiul unui om de afaceri britanic.

La fel ca si fratii sai, Charlotte nu a primit titlul de printesa, insa a luat in schimb numele de familie italian al tatalui sau.

A intrat in atentia presei la varsta de cinci ani, cand datorita chipului sau de papusa, jurnalistii au supranumit-o "Princess Charming".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?