Charlotte Casiraghi nunta
Divertisment

Familia regala din Monaco planuieste o nunta. Fiica Printesei Caroline, Charlotte Casiraghi, in varsta de 32 de ani, se va casatori cu logodnicul sau, Dimitri Rassam, potrivit Paris-Match.

Charlotte Casiraghi, nepoatea lui Grace Kelly, s-a casatorit. Ce tinute au ales mirii

Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, si producatorul de film Dimitri Rassam s-au casatorit civil in cadrul unei ceremonii restranse.

Cei doi trebuiau sa se casatoreasca in luna iunie a anului 2018, insa au fost nevoiti sa amane evenimentul pana dupa nasterea celui de al doilea copil al lui Charlotte, care a venit pe lume in luna octombrie.

Uniunea a avut loc in Monaco, in interiorul State Apartaments, iar cei doi insuratei au avut alaturi de ei mai multi membri ai familiei si prieteni.

Pentru ceremonie, mireasa a ales o rochie mini din dantela, cu maneca lunga, accesorizata cu trei funde, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi stiletto argintii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Dupa nunta a avut loc un picnic traditional in stil monahal, desfasurat in gradina cu terasa cu vedere la Marea Mediterana.

Pentru petrecere, cei doi au optat pentru alte tinute. Charlotte si-a accesorizat tinuta cu celebrul colier cu diamante Cartier al bunicii sale, Printesa Grace Kelly. Sotul sau a avut camasa si sacou in aceeasi nuanta, cu papion si pantaloni negri.

Conform People, o a doua cununie religioasa va avea loc in iulie, in St. Remy de Provence ori pe insula Pantalleria din Sicilia, unde mama mirelui detine o podgorie de 13 acri.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri