Cher and Alexander Edwards were seen leaving The Nice Guy nightclub at 1 AM
Divertisment

Cher și Alexander Edwards. Profimedia

Cher confirmă relația cu iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr: Dragostea nu știe matematică!

Cher, în vârstă de 76 de ani, a confirmă relația pe care o are cu iubitul ei cu 40 de ani mai tânăr. Artista a transmit că diferența de vârstă nu contează pentru că el o tratează „ca o regină”: „Dragostea nu știe matematică!”

Cher și-a făcut publică relația cu producătorul de muzică Alexander Edwards, în vârstă de 36 de ani, printr-o fotografie postatată pe rețelele sociale în care apare alături de acesta.

Cântăreața, care l-a prezentat deja pe Alexander familiei ei, a scris: „Dragostea nu știe matematică. Nu mă apăr pe mine ori pe el. Cine vrea să urască va urî... Nu contează, noi suntem fericiți și nu deranjăm pe nimeni"

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Cuplul a fost văzut ținându-se de mână la restaurantul Craig's din Hollywood, la începutul săptămânii trecute. 

Alexander este cunoscut pentru relația cu una dintre fostele partenere ale lui Kanye West, Amber Rose (39 de ani), cu care are un băiat de trei ani. În august, Amber l-a acuzat pe Edwards că are aventuri cu 12 persoane diferite. Ulterior, el a recunoscut pe rețelele sociale că a înșelat-o. „Deși am iubit-o, adevărata mea natură este infidelitatea.”.

Cu toate acestea, Cher le-a transmis fanilor îngrijorați: „Sunt îndrăgostită, nu orbită de el”. 

Artista a fost căsătorită de două ori. 

Etichete: cher

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri