Cher and Alexander Edwards step out for dinner in Paris
Divertisment

Cher și Alexander Edwards. Profimedia

Cher spune că diferența de vârstă, de 40 de ani, dintre ea și iubitul său este vizibilă, dar nu o deranjează

Cher recunoaște că diferența de vârstă, de 40 de ani, dintre ea și iubitul său Alexander Edwards este vizibilă, în timp ce vorbește despre „minunata” lor povestea lor de iubire. 

Cântăreața în vârstă de 77 de ani a declarat într-un nou interviu că sunt atât de fericiți împreună, în ciuda faptului că el are doar 37 de ani și nu știe întotdeauna despre cine vorbește ea când discută despre diverse teme și face anumite referințe.

Cher a dezvăluit pentru Extra: „Nu-mi place să vorbesc despre cât de fericită sunt, dar ne distrăm de minune împreună. Putem vorbi despre muzică. Putem vorbi despre orice. Are un mare simț al umorului, are cel mai drăguț fiu. Pur și simplu ne înțelegem unul pe celălalt”.

Glumind despre diferența de vârstă, ea a spus: „Uneori, vorbesc cu el și habar nu are despre cine-i zic. Zilele trecute, l-am întrebat: 'Știi cine este Clark Gable?'. 'Da, desigur', a răspuns, dar, de obicei, la majoritatea referințelor mele, mă privește și-mi zice: 'Nu mă născusem încă'”.

Cher a povestit într-un alt interviu că s-a îndrăgostit de Alexander 'AE' Edwards datorită mesajelor text pe care acestea i le-a trimis și a mărturisit că „nu este niciodată prea târziu” pentru a găsi dragostea.

Artista a mai spus că l-a văzut prima dată pe viitorul ei iubit în timpul unui eveniment de la Săptămâna Modei de la Paris, în septembrie 2022, „pentru aproximativ 15 minute”. 

Un prieten comun i-a dat apoi lui Alexander numărul ei.

„Le-am spus tuturor prietenelor mele: 'Suntem prea bătrâne să ieșim cu bărbați tineri, în plus, nu mă voi îndrăgosti niciodată prin mesaje'. Și iată că s-a întâmplat ce am spus că nu voi face!”.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri