dakota, chris
Divertisment

Chris Martin, Dakota Johnson. Profimedia

Chris Martin, declarație de dragoste în public pentru Dakota Johnson: „Cântecul acesta este despre universul meu. Iar ea este aici!”

Chris Martin și Dakota Johnson trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste de la Hollywood. Starul trupei Coldplay, cunoscut pentru faptul că își ține viața personală departe de luminile reflectoarelor, și-a surprins recent fanii la un eveniment pentru celebrarea noului album al grupului, la Shepherd’s Bush Empire în Londra. Chris i-a făcut actriței din „Fifty Shades of Grey” o emoționantă declarație de dragoste.

În timpul cântării, marți seara, Chris i-a dedicat cel mai nou hit al trupei, „My Universe”, vedetei de 32 de ani, care se afla în public.

„Piesa asta este despre universul meu. Iar ea este aici!”, a declarat el în fața mulțimii, în timp ce privea spre balconul unde se afla Dakota. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cei doi au fost foarte ocupați în ultima vreme cu proiectele lor. Ultima oară când au fost văzuți împreună a fost în iulie.

Cel de-al nouălea album de studio al trupei Coldplay „Music of the Spheres”, a fost lansat în 15 septembrie. 

 

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri