Harper's BAZAAR 150th Anniversary Event Presented With Tiffany & Co At The Rainbow Room - Arrivals
Divertisment

Christie Brinkley, trup perfect la 67 de ani

Christie Brinkley, trup de zeiță la 67 de ani. Supermodelul, imagine de mii de aprecieri: ”Cea mai frumoasă femeie din lume!”

Christie Brinkley a fost unul dintre cele mai apreciate supermodele în anii '70 și, deși are 67 de ani, continuă să impresioneze grație siluetei de invidiat pe care o are și la această vârstă.

Christie Brinkley, supermodel și antreprenor, dar și mama a trei copii, reușește să stârnească invidia oricărei femei de 40 de ani, întrucât se menține într-o formă fizică de invidiat chiar și acum, la 67 de ani.

Ea este cea mai atrăgătoare bunică din showbiz. Mama lui Gigi Hadid, surprinsă cu nepoțica la plimbare

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De curând, aceasta a făcut publică o imagine de la o ședință foto, în cadrul căreia apare îmbrăcată într-o ținută inedită, ce-i lasă la vedere picioarele interminabile. De asemenea, outfit-ul ei a fost completat de un sacou, dar și de niște pantofi stiletto.

”Cea mai frumoasă femeie din lume!”, ”Arăți minunat.”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Modelul, care a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit de trei ori consecutiv, a dezvăluit care este secretul frumusețeții ei.

Citește și: O asistentă medicală devenită fotomodel e noua vedetă Sports Illustrated. Maggie Rawlins s-a reîntors în spital pe timpul pandemiei

”Aparțin unei generații care a mâncat bine, a făcut gimnastică, așa că mă simt bine”, a explicat ea, continuând ”Fântâna tinereții înseamnă să fii curios tot timpul, să accepți provocările și să înveți și să te dezvolți constant. Lucrurile acestea te mențin într-o stare grozavă”.

De asemenea, într-un alt interviu, Cristie Brinkley dezvăluia că îşi menţine corpul şi muşchii tonifiaţi, practicând yoga, pilates, alergare și mers pe jos, ciclism, surfing, schi, înot şi antrenamente zilnice.

”Principiul meu este varierea tipului de antrenament zilnic. În plus, fac în fiecare zi 100 de flotări. Este foarte ușor, 30 de flotări înainte de a intra în duș, apoi 20 înainte de a-mi usca părul. După asta, revin şi le fac pe celelalte’’, mărturisea ea în cadrul unui interviu. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri