kevin costner si christine baumgartner (1)
Divertisment

Kevin Costner și Christine Baumgartner/ Foto: Profimedia

„Christine nu este o casnică disperată!”. Prietenii soției înstrăinate a lui Kevin Costner ies în apărarea acesteia

„Nu este o casnică disperată!”. Prietenii soției înstrăinate a lui Kevin Costner, Christine Baumgartner, ies în apărarea ei, în timp ce aceasta refuză să părăsească complexul de 145 de milioane de dolari, după despărțirea de actorul din Yellowstone.

Mai mult, un prieten al lui Baumgartner a declarat în exclusivitate pentru DailyMail.com că nu există niciun adevăr în zvonurile potrivit cărora fosta parteneră a lui Costner ar avea o „relație strânsă” cu un magnat al tehnologiei.

Daniel Starr, un cunoscut om de afaceri, în vârstă de 42 de ani, a negat, de asemenea, speculațiile, spunând că doar a închiriat o casă de la Costner: „Sunt doar un tip care a plătit chirie”.

Din luna mai, Kevin Costner, în vârstă de 68 de ani, se află în divorț de soția sa, Christine Baumgartner (49 de ani).

„Christine nu este o casnică plictisită și disperată. În ceea ce îl privește pe Daniel Starr, nu a fost și nu este nimic romantic între ei”, a declarat prietenul acesteia. „El este un tip atât de ocupat, așa că să proiectezi această imagine, cum că acești oameni au avut vreun fel de relație romantică, este o glumă. E un oraș mic aici, mai ales în comunitatea Padaro Lane toată lumea cunoaște pe toată lumea”, a continuat bărbatul.

Declarația vine după ce chiar Starr a negat presupusa relația într-un interviu pentru TMZ. „Sunt doar un tip care și-a plătit chiria”, a explicat el, adăugând că încearcă „să fie prietenos cu toată lumea”. „Am avut o relație proprietar - chiriaș [cu ei], nimic altceva. Au copii, trec printr-un divorț...”. „Sper doar că totul se va termina pașnic pentru ei. Sper să rezolve divorțul și copiii lor să fie cel mai puțin afectați”, a continuat omul de afaceri.

În luna mai, actorul din „Dances With Wolves” a anunțat că va divorța de soția sa după o căsnicie de 19 ani. Kevin Costner și Christine Baumgartner, un model și designer de genți, au început să se întâlnească în 1998. S-au căsătorit la ferma lui din Colorado în 2004. Au împreună doi băieți de 14 și 15 ani și o fiică de 12 ani. 

A fost a doua căsnicie pentru Costner, câștigător al Oscarului și al premiului Emmy. El mai are și patru copii adulți din relații anterioare. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri