Premiere Of Warner Bros. Pictures' "Journey 2: The Mysterious Island" - Red Carpet
Divertisment

Photo by Kevin Winter/Getty Images

Cine a fost prima soție a lui Dwayne ”The Rock” Johnson. Dany Garcia și soțul ei lucrează în prezent pentru actorul de la Hollywood

Dwayne ”The Rock” Johnson este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood și reușește să-și impresioneze fanii cu imagini emoționante în care apare alături de fiicele lui. Ce nu știu, însă, mulți, este faptul că el și fosta lui soție, Dany Garcia, au rămas în relații bune și continuă să muncească împreună.

Dwayne ”The Rock” Johnson s-a căsătorit cu prietena lui de mai mulți ani Lauren Hashian anul trecut, în august. Deși evenimentul n-a fost o surpriză pentru mulți oameni, unii dintre ei s-au întrebat ce s-a întâmplat cu prima lui soție, Dany Garcia.

Premiere Of "Racing Dreams" At The 2009 Tribeca Film Festival
NEW YORK - APRIL 25: (L-R) Producers Dany Garcia and Dwayne Johnson attend the premiere of "Racing Dreams" during the 2009 Tribeca Film Festival at SVA Theater on April 25, 2009 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images for Tribeca Film Festival)

Cinci lucruri inedite de pe platourile de filmare de la Jumanji: The Next Level

Dwayne și Dany Garcia au fost căsătoriți între 1997 și 2008, însă au rămas în relații bune în tot acest timp. Ba mai mult, atunci când el a decis că vrea o carieră în lumea filmului, ea a devenit managerul lui Dwayne.

Dwayne și Dany și-au anunțat divorțul în 2007, iar în același an, el a început să se întâlnească cu Lauren Hashian, cu care s-a căsătorit în 2019. În tot acest timp, însă, ei au rămas în relații bune și continuă să lucreze pentru el și în prezent.

Cei doi sunt co-fondatorii Seven Bucks Productions, o firmă care a produs mai multe filme, între care Hobbs and Shaw, Baywatch și Jumanji: Welcome to the Jungle. În același timp, ea este fondatoarea unei companii media, The Garcia Companies, care reprezintă actori ca Idris Elba și Henry CaviLL.

35th Annual NAACP Image Awards
HOLLYWOOD, CA - MARCH 6: Dwayne "The Rock" Johnson (L) and his wife Dany Garcia in the audience at the 35th Annual NAACP Image Awards held at the Universal Amphitheatre, March 6, 2004 in Hollywood, California. (Photo by Frank Micelotta/Getty Images)

Cum arată și cine este soția lui Dwayne “The Rock” Johnson. Unde a întâlnit-o pe Lauren Hashian

De asemenea, între timp, ea și-a refăcut viața personală. În 2014, ea s-a căsătorit cu Dave Rienzi, care îi este antrenor personal lui Dwayne.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lauren și Dwayne plănuiau să se căsătorească în 2018, însă fericitul eveniment a fost amânat în momentul în care cei doi au aflat că ea este gravidă cu al doilea copil.

”Trebuia să ne căsătorim în primăvară și a rămas gravidă. Laurent s-a simțit ca o mamă care nu vre să fie gravidă în rochia de mireasă, așa că vom aștepta. Până când, nu știu sigur, dar se va întâmpla.” Ea este în vârstă de 34 de ani, iar anunțul amânării a fost făcut într-un interviu adresat publicației Rolling Stone, în 2018.

De asemenea, cei doi au mai făcut între timp o fetiță, astfel că actorul este un tătic fericit, el nerezistând să nu-și etaleze fiicele pe rețelele de socializare.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri