ana de armas ben affleck
Divertisment

Cine este Ana de Armas, iubita cu 16 ani mai tanara a lui Ben Affleck. Imaginile care demonstreaza ca se iubesc ca doi adolescenti

Ben Affleck si Ana de Armas s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Deep Water", un thirller erotic regizat de Adrian Lyne, acelasi care a adus publicului "Fatal Attraction", "9 1/2 Weeks", "Indecent Proposal" si "Unfaithful".

La scurt timp dupa inceperea filmarilor, cei doi s-au afisat impreuna in public si, cu toate ca relatia lor era proaspata, au plecat impreuna in vacanta. Destinatia? Cuba, tara natala a frumoasei brunete.

Ana de Armas a aparut in filme precum "Blade Runner 2049" si "Kinves Out", urmand sa joace rolul principal intr-un lung metraj despre viata controversatei Marylin Monroe.

Tanara de 32 de ani avea o cariera infloritoare in Spania si America Latina, insa in urma cu doi a inceput sa primeasca tot mai multe contracte americane, ea devenind una din noile "femei Bond".

Potrivit presei de peste ocean, Ben Affleck isi doreste foarte mult sa le-o prezinte pe noua iubita si copiilor lui, insa Jennifer Garner, fosta sotie a actorului, inca are retineri.

In timpul pandemiei, Ben si Ana au locuit impreuna, iar actorul si-a vizitat copiii si a petrecut timp in aer liber cu ei de fiecare data cand a avut ocazia.

Iata mai multe imagini cu cei doi de cand a inceput pandemia si pana acum:

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?