meghan markle
Divertisment

Meghan Markle

Cine este barbatul care sustine ca i-au fost oferiti bani multi pentru a spune ca s-a iubit cu Meghan Markle

Simon Rex sustine ca mai multe tabloide britanice l-au contactat si i-au oferit sume mari de bani pentru a spune ca a avut o relatie cu Meghan Markle.

Actorul, in varsta de 45 de ani, spune ca nu a fost impreuna cu sotia Printului William, ci doar ca au iesit la un moment dat sa ia masa impreuna.

"Nu s-a intamplat nimic. Nici macar nu ne-am sarutat. Am iesit sa mancam impreuna, in calitate de colegi", a spus Simon pe podcastul Hollywood Raw. "Ne-am cunoscut cand lucram la acelasi serial si am luat masa impreuna, atat."

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

"Cand s-a aflat de aceasta interactiune amicala, cateva tabloide britanice s-au oferit sa-mi dea o multime de bani pentru a spune o minciuna, si a sustine ca intre noi a fost ceva. Am refuzat sume mari pentru ca nu mi s-a parut normal ca mint si sa bag zazanie in familia regala", a specificat Simon Rex.

Actorul de 45 de ani este cunoscut mai ales pentru rolul sau in franciza "Scary Movie" si pentru aparitii in proiecte precum "Jack & Jill" si "What I Like About You." El si Meghan au lucrat la serialul "Cuts", in 2005.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?