ianis hagi si elena tanase
Divertisment

Ianis Hagi și logodnica lui, Elena Tănase / Foto: Instagram

Cine este Elena Tănase, tânăra pe care Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie. Vine dintr-o familie bogată, e cochetă și îi place discreția

Ianis Hagi le-a făcut o mare surpriză urmăritorilor de pe Instagram când a postat un carusel de imagini în care arată un moment important din viața lui privată. Fiul lui Gheorghe Hagi și-a cerut iubita în căsătorie. Elena Tănase, de 24 de ani, este tânăra care îi este alături fiului "regelui" fotbalului românesc de mai mulți ani.

Ianis Hagi preferă să-și țină viața din afara terenului departe de ochii curioșilor. Tocmai de aceea, puține au fost momentele în care a postat pe internet imagini cu iubita lui. A făcut o excepție cu ocazia logodnei lor, pe care au sărbătorit-o la Paris. Flori albe, lumânări și Turnul Eiffel pe fundal, pe toate a avut grijă Hagi să le aibă în cadrele care-i vor aminti mereu de momentul în care s-a pus într-un genunchi și a cerut-o de soție pe aleasa lui.

"You. Me. Oui", a scris Ianis pe Instagram în dreptul instantaneelor, un joc de cuvinte care se traduce prin "Tu. Eu. Da". Ianis și Elena au primit o mulțime de felicitări, inclusiv de la fotbaliști din toată lumea.

Cine este Elena, logodnica lui Ianis Hagi

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Elena Tănase este tânăra care-i este alături lui Ianis Hagi de ani buni. Are 24 de ani, este din Constanța și provine dintr-o familie înstărită, cu origini aromâne, la fel ca iubitul ei. Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș. Pentru că și ei îi place discreția, la fel ca lui Ianis, Elena își ține privat contul de Instagram.

Tatăl logodnicei lui Ianis, Dimciu-Palavoti Tănase, are afaceri importante în domeniul construcțiilor și al agriculturii. Îl cunoaște de mulți ani pe Gheorghe Hagi, pe care l-a și invitat la un eveniment de familie, în 2019.

Acum doi ani, în timp ce-l vizita pe Ianis în Scoția, Elena a provocat un accident rutier pe o autostradă din Glasgow. Aceasta se afla la volanul bolidului lui Hagi și a rănit o fată de 19 ani, scria în august 2021 The Scottish Sun. Nu s-a ales cu dosar penal, ci doar cu amendă și suspendarea permisului de conducere.

Cum a reacționat Gheorghe Hagi când a aflat că fiul lui se însoară

Gheorghe Hagi, viitor socru mare, nu a rămas fără replică atunci când a fost întrebat despre momentul logodna fiului său. "O bucurie, sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat. Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit. Mă bucur că Ianis crește, devine responsabil. Mă bucur, el decide", a spus Hagi, la Digi Sport.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?