Salma Hayek Francois-Henri Pinault
Divertisment

Salma Hayek Francois-Henri Pinault / Getty Images

Cine este Francois Pinault, soţul actriţei Salma Hayek, şi ce avere are miliardarul

Salma Hayek și Francois-Henri Pinault sunt împreună de mai bine de un deceniu. Hayek este cunoscută pentru rolurile din filme precum "Dogma" și "From Dusk Til Dawn", precum și pentru rolul nominalizat la Oscar din "Frida", dar cine este bărbatul care i-a fost alături din 2007?

Francois Pinault este președinte de onoare al grupului de lux Kering, care deține mărcile de modă Saint Laurent, Alexander McQueen și Gucci. Fondată iniţial ca o companie de lemn și materiale de construcție, bărbatul a schimbat direcția afacerii către bunuri de lux când a cumpărat acţiuni în Gucci Group.

Averea lui Francois este estimată la 27 de miliarde de dolari. Pinault și familia sa dețin, de asemenea, mai multe podgorii, un club de fotbal francez, un teatru la Paris și o companie de iahturi și expeditii de lux.

Pinault este o familie franceză proeminentă. Tatăl lui Francois este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, deţinând și revista săptămânală Le Point, parte a ziarului Le Monde, precum și rețeaua de televiziune franceză TF-1.

Hayek și Pinault s-au întâlnit în primăvara anului 2006 la o gală din Veneția, dar Salma refuză să intre în detalii. Într-un interviu pentru Town & Country, ea a spus: "Este o poveste atât de romantică şi uimitoare, dar este a mea. Nu vreau să o vulgarizez transformând-o într-o poveste care să mă facă mai interesantă."

Perechea a anunțat logodna şi sarcina lui Hayek în martie 2007 și s-a căsătorit de două ori - o dată într-o ceremonie la Primăria din Paris de Ziua Îndrăgostiților și a doua oară într-o ceremonie din Veneția.

Pinault a fost căsătorit anterior și are doi copii: pe Francois și Mathilde. La un moment dat s-a zvonit că ar fi avut o relaţie cu Nicole Kidman, dar în octombrie 2006 a urat bun venit pe lume unui copil cu supermodelul Linda Evangelista. Fiica lui Pinault cu Hayek, Valentina Paloma, s-a născut în septembrie 2007.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri