jeff bezos lauren sanchez
Divertisment

Jeff Bezos și fosta soție/ Profimedia Images

Cine este Lauren Sanchez, iubita celui mai bogat om din lume, Jeff Bezos. Ce se știe despre relația lor controversată

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, a reușit performanța de câștiga 13 miliarde de dolari într-o singură zi. Averea lui este estimată la 185,7 miliarde, iar bunurile și le împarte cu Lauren Sanchez, femeia pentru care a renunțat la un mariaj de 25 de ani.

În 2019, Jeff Bezos și soția sa, MacKenzie, au anunțat că se despart după 25 de ani de căsătorie. Câteva ore mai târziu, s-a aflat că fondatorul Amazon avea o relație extraconjugală cu Lauren Sanchez, care era la rândul ei măritată.

În ciuda câtorva luni tumultuoase, care au implicat mesaje intime publicate online, șantaj și un divorț de un miliard de dolari, Bezos și Sanchez sunt încă împreună.

Cine este Lauren Sanchez, femeia care l-a cucerit pe cel mai bogat om din lume

Lauren Sanchez și-a început cariera de reporter și prezentatoare TV la Fox 11. A lucrat la emisiuni ca „Good Day LA”, „Extra” și „So You Think You Can Dance”, pentru ca ulterior să activeze ca pilot de elicopter și să-și fondeze propria companie de înregistrări aeriene.

Bezos a angajat firma lui Sanchez pentru filmarea unor clipuri de promovare ale companiei sale de rachete, Blue Origin.

Pe lângă cariera de reporter și prezentator, Sanchez a cochetat și cu actoria și a apărut în filme precum „Fight Club” și „The After After Tomorrow”.

Lauren Sanchez și Jeff Bezos, divorțuri cu scandal

La vremea când s-a aflat că Lauren și Jeff sunt împreună, Sanchez era căsătorită cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME, o agenție de talente hollywoodiene. Sanchez și Whitesell erau soț și soție din 2005, dar ar fi locuit separat când a fost făcută publică relația pe care ea o avea cu Bezos.

Potrivit tabloidelor, MacKenzie știa de aventură când a izbucnit scandalul. Familia Whitsell ar fi fost apropiată de Bezos, iar cele două cupluri locuiau aproape unul de celălalt, în Seattle.

După finalizarea divorțului care a transformat-o pe MacKenzie într-una din cele mai bogate femei ale lumii, Sanchez și Whitesell au depus și ei actele de separare. Procesul s-ar fi terminat în octombrie.

Prima apariție publică a lui Jeff Bezos cu Lauren Sanchez a fost la Wimbledon, la scurt timp după ce divorțul miliardarului a fost finalizat.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri