Clint Eastwood
Divertisment

Clint Eastwood, un tata mandru. Cum arata cei opt copii pe care ii are

Ani de zile s-a vehiculat ca actorul Clint Eastwood are un copil nerecunoscut, pe care l-a conceput inainte de a deveni faimos. In 2018, a confirmat ca a luat legatura cu o fiica despre care nu stia nimic.

Considerat unul dintre cei mai chipesi barbati ai tuturor timpurilor, Clint Eastwood a avut numeroase relatii de-a lungul vietii sale - unele oficiale, altele intamplatoare. 

In urma acestora, starul a devenit tatal a opt copii, cu toate ca refuza sa confirme numarul exact de mostenitori pe care ii are. Pana in prezent, presa stie despre Laurie Murray, Kimber Lynn, Kathryn, Morgan, Alison, Francesca, Scott si Kyle Eastwood.

Viata amoroasa tumultuoasa a actorului Clint Eastwood

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

La scurt timp dupa ce a cunoscut-o in primavara anului 1953 pe viitoarea sa sotie, Maggie Johnson, Eastwood a avut o relatie in urma careia s-a nascut Laurie.

Fiica despre care actorul a aflat abia 30 de ani mai tarziu a fost data spre adoptie de mama ei lui Clyde si Helen Warren. Se spune ca femeia nici nu a vrut sa o vada pe Laurie si i-a ascuns sarcina actorului de la Hollywood. Cand a inceput sa-si caute parintii biologici, Laurie a aflat ca tatal ei este celebrul Clint Eastwood, alaturi de care a aparut in public la premiera filmului "The Mule".

In timpul casniciei cu Maggie Johnson, Eastwood a avut mai multe aventuri, inclusiv cu Roxanne Tunis, o cascadoare, care a nascut-o pe prima lui fiica ilegitima - Kimber Lynn.

Dupa ani de infidelitati, Maggie Johnson a ajuns sa tolereze mariajul deschis si i-a daruit la randul ei doi copii actorului - pe Kyle si Alison.

In 1975, actrita casatorita Sondra Locke a inceput sa locuiasca in aceeasi casa cu Eastwood si sotia lui, Maggie. Dupa noua ani de convietuire, Clint a divortat oficial de prima sotie, in timp ce Locke a ales sa ramana casatorita cu sotul ei pana la sfarsitul vietii.

Dintr-o aventura despre care presa nu a reusit sa afle prea multe, Eastwood si insotiroarea de bord Jacelyn Reeves au avut doi copii - pe Scott si Kathryn.

De la inceputul si pana la mijlocul anilor 1990, Eastwood a avut o relatie cu actrita Frances Fisher, in urma careia a venit pe lume Francesca.

In 1996, Clint s-a casatorit pentru a doua oara, cu prezentatoarea de stiri Dina Ruiz, care a nascut-o pe fiica lor, Morgan, in acelasi an. Casatoria celor doi a durat pana in 2013.

Cu ce se ocupa copiii lui Clint Eastwood

In ceea ce priveste carierele, majoritatea copiilor lui Eastwood au ales sa activeze in cinematografie. Kimber Lynn este actrita, producator si specialista in make-up. Kylie este muzician si actor, in timp ce Kathryn este actrita.

Pasionata de arte, Alison nu doar ca a jucat in filme, ci a si produs si regizat diferite productii de la Hollywood. Pe langa acestea, ea a lucrat in modelling si si-a creat propria linie vestimentara.

Nu in ultimul rand, atat Scott, cat si Francesca sunt actori si modele.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri