Anna Ewers pose pour la nouvelle campagne du bijoutier de New Yo
Divertisment

Anna Ewers. Profimedia

Combinația perfectă între Claudia Schiffer și Kate Moss. Supermodelul Anna Ewers, în costum de baie, pe coperta unei reviste celebre

Este comparată cu Claudia Schiffer și Kate Moss, iar ascensiune ei în lumea modelling-ului a fost una incredibilă, reușind să treacă rapid de la statutul de nou-venită în industria modei la cel de favorită. Anna Ewers a pozat recent într-o sedință foto în Maroc, pentru coperta unei reviste celebre. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Supermodelul german în vârstă de 29 de ani și-a etalat silueta spectaculoasă în mai multe costume de baie, în timp ce a vorbit cu Elle USA despre faimă, despre ce a însemnat pentru ea să fie comparată cu cele două staruri și de ce își păstrează viața privată pe Instagram. 

Anna Ewers pose pour la campagne du designer italien Massimo Dutti
Anna Ewers pose pour la campagne du designer italien Massimo Dutti. Le 17 mai 2021 German model Anna Ewers poses for Massimo Dutti ' Voyage' Spring Summer 2021 ad campaign.,Image: 611305516, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

„Acesta este un lucru care mă face să-mi doresc să ne întoarcem în anii ’90, pentru că atunci nu existau rețele sociale”, a spus Ewers. „Slujba este doar un loc de muncă, iar viața mea personală este privată, nu știu de ce ar trebui să-mi împart viața de zi cu zi cu toți ceilalți. Nu vreau să văd cum un model își bea cafeaua dimineața. Nu este nimic misterios în asta”, a adăugat ea.

Anna a mărturisit că în adolescență avea pe perete în dormitor un poster cu o reclamă din 1993, la Calvin Klein, cu Kate Moss: „A fost o perioadă foarte diferită, dar una uimitoare pentru industrie”.

Pozând alături de Moss într-o campanie David Yurman din 2015, după ce i-a admirat cariera de departe, Anna a declarat: „Am fost emoționată să o cunosc, dar e foarte dulce și foarte, foarte cool.”

Anna a mai povestit și că așteaptă cu nerăbdare o excursie în Toscana, în Italia, pentru a-și vizita iubitul.

„Ne-am antrenat câinele să găsească trufe și tocmai ne-am obținut permisul, așa că sunt foarte încântată să descoperim trufele!” 

Pe www.peroz.ro:

Fashion icon: Scarlett Johansson. „Ador să port roșu”. Ce nu lipsește niciodată din garderoba starului „Avengers”

 

 

 

 

 

Etichete: anna ewers

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri