Vera Wang US Open 2019
Divertisment

Vera Wang la US Open 2019 / Foto: Profimedia

Creatoarea de moda Vera Wang a impresionat cu silueta ei la 70 de ani. Cum arata si care e secretul sau

Vera Wang va implini 71 de ani pe 24 iunie 2020, dar cele mai recente fotografii publicate i-au facut pe admiratori sa creada ca nu are mai mult de 35.

Vera Wang a transformat un simplu butic cu rochii de mireasa intr-un imperiu de moda si lifestyle, cu o valoare generala estimata la peste 1 miliard de dolari.

Nu multi stiu, dar Wang a crescut pregatindu-se riguros sa devina patinatoare, ba chiar a incercat sa se alature echipei olimpice americane din 1968. Nu a reusit, asa ca si-a regandit prioritatile profesionale.

Ca adult, a petrecut 15 ani lucrand ca editor de moda la Vogue, apoi ca director de design pentru Ralph Lauren. Ulterior, si-a deschis un magazin cu rochii de mireasa, care s-a dezvoltat intr-un brand de moda de sine statator.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Numele Verei Wang a devenit viral pe Twitter recent dupa ce creatoarea de moda a publicat imagini in care silueta ei de adolescenta este scoasa in evidenta prin tinute moderne.

Vazand-o, internautii n-au putut sa nu se intrebe care este secretul infatisarii ei. Deschisa in ceea ce priveste stilul de viata pe care il duce, Wang a povestit intr-un editorial Harper's Bazzar cum arata o zi obisnuita din viata ei.

"Am o menajera care e ca o mama pentru mine. Imi aduce micul dejun in pat - fie iaurt sau fructe proaspete, fie oua si carnati de pui. Daca este duminica, mananc somon afumat cu paine bruna si o multime de lamaie. Cafeaua mea este una ieftina si deloc cunoscuta", a povestit ea.

Vera Wang

"Dupa ce mananc, ridic greutati. Nu foarte mult - de doua si trei kilograme. Dureaza cinci minute. De asemenea, am inceput sa incerc sa meditez, dar e cel mai greu lucru pe care a trebuit sa-l invat vreodata", a adaugat Vera.

"Urmeaza baia. Uneori adaug in apa ulei pentru bebelusi. Folosesc un hidratant pe fata si cam atat. Prind parul cu un elastic si asta e ritualul meu de infrumusetare de dimineata."

Wang a povestit ca nu paraseste biroul la pranz decat daca are o intalnire de afaceri sau o aniversare. Nu omite insa masa de la aceasta ora pentru ca "trebuie sa-mi hranesc creierul".

Vera Wang paparazzi

A explicat ca ii place sashimi cu orez brun si legume, broccoli chinezesc aburit cu pui si orez sau salata de anghinare. Are si perioade in care mananca zilnic pizza, dar insista ca nu s-a ingrasat din cauza acestui obicei.

"Beau doar apa; am renuntat la carbogazoase acum sase ani si mi-a fost foarte greu".

Vera ia cina in oras in cinci din sapte zile, niciodata mai tarziu de 19:30. Cand ajunge acasa, face schite pentru viitoarele ei creatii si spune ca in pat lucreaza cel mai bine.

Mai multe imagini cu "creatoarea care a descoperit elixirul tineretii" sunt in galeria foto de mai jos. Iat-o pe Vera Wang:

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri