regina elisabeta
Divertisment

Consilierul personal al Reginei Elisabeta a dezvaluit faptul ca monarhul isi pregateste tinuta de Craciun cu cel putin doua luni inainte. / Foto: Profimedia

Cu cat timp inainte isi pregateste Regina Elisabeta tinuta pentru Craciun. Regulile de care trebuie sa tina cont

Consilierul personal al Reginei Elisabeta a dezvaluit faptul ca monarhul isi pregateste tinuta de Craciun cu cel putin doua luni inainte.

Angela Jelly, in varsta de 51 de ani, a inceput sa lucreze pentru suverana in 1994 si, conform ei, an de an se asigura ca Regina Elisabeta nu poarta aceeasi culoare ca in anii precedenti.

Potrivit publicatiei Hello! magazine, Angela incepe sa planifice totul cu mult timp in avans si are intotdeauna grija sa aleaga ceva stralucitor. Dupa ce a decis culoarea si Majestatea Sa si-a ales rochia pentru cina, o noua scrisa de mana este pusa in Dresser's Corridor. In acest fel, domnisoarele reginei pot selecta tinute potrivita pentru doamnele de care au grija.

"Imi place sa ma asigur ca regina poarta o culoare festiva pentru ca doritorii sa o poata vedea cu usurinta", a mai scris Angela in cartea sa.

Saptamana trecuta, People a publicat un fragment din cartea lui Jelly in care aceasta povestea cum Regina Elisabeta e nevoita sa poarte pana la sapte tinute diferite in ziua de Craciun.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri