jennifer garner
Divertisment

Jennifer Garner. Getty Images

Cu cine l-a inlocuit Jennifer Garner pe Ben Affleck. Cum arata barbatul cu care se intalneste de un an

Dupa despartirea de Ben Affleck, Jennifer Garner, in varsta de 47 de ani, a decis sa dea o noua sansa iubirii. Vedeta isi vede, in continuare, de viata sa si, de mai bine de un an, are o relatie cu John Miller.

El este directorul general si presedintele CaliGroup, o companie care este cunoscuta pentru lantul sau de restaurante, CaliBurger. Miller a absolvit dreptul si este chiar co-autorul lucrarii "The Handbook of Nanotechnology Business, Policy and Intellectual Property Law".

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El si Jennifer au inceput sa se intalneasca in mai 2018, iar lucrurile sunt destul de serioase intre cei doi. John chiar i-a facut cunostinta cu familia sa.

"Parintii lui Miller au luat cina acasa la Jen si au intalnit-o pentru prima data. Devine mai serios", a declarat o sursa pentru Radar Online.

Desi nu au copii impreuna, Gerner si iubitul sau au amandoi copii din casatoriile anterioare. Jennifer are trei copii cu fostul sau sot, Ben Aflleck, in vreme ce Miller are un fiu si o fiica.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?