nunta
Divertisment

Nuntă. Foto cu caracter ilustrativ / Foto: Shutterstock

Cum a stricat o invitată la o nuntă un moment special pentru miri: "Mă urăsc eu pe mine"

O invitată la o nuntă le-a răpit un moment special mirilor. Nu a făcut-o intenționat, dar a ajuns să le taie tortul. Într-un clip devenit viral pe rețelele sociale, o tânără pe nume Hailey taie din tortul mirilor și se înfruptă din prăjitură.

O invitată la o nuntă a devenit virală pe TikTok după ce a tăiat chiar ea primul etaj al tortului mirilor. Mulți proaspăt căsătoriți păstrează această parte pentru aniversarea de un an de căsnicie.

Citește și: O mireasă furioasă le-a cerut banii înapoi fotografilor de la nuntă. Confesiunea proaspătului ei soț a înmărmurit-o

De abia apoi și-a dat seama de ceea ce a făcut și și-a motivat gestul din cauza căruia s-a simțit extrem de rușinată. Pur și simplu a crezut că mirele și mireasa au uitat să taie și să servească acel etaj superior al tortului. Cea mai mare parte a tortului fusese deja servită invitaților, dar primul etaj este de obicei păstrat la congelator de miri pentru aniversarea de un an. Se crede că asta simbolizează noroc și prosperitate, scrie Daily Mail.

tort nunta taiat
O invitată la o nuntă a tăiat primul etaj al tortului mirilor. / Foto: TikTok

Citește și: Nuntă sfârșită cum nu se poate mai rău: mirele și-a dat de gol soția, în fața tuturor, că l-a înșelat cu cumnatul lui. Imagini virale

"Scuzele mele pentru mire și mireasă", a scris Hailey în dreptul clipului care a fost văzut de peste 5 milioane de ori. "Am ignorat masa cu negrese și m-am dus încrezătoare să tai tortul lor de nuntă. M-am gândit că au uitat să-l servească. Acum știu mai bine. Mă urăsc eu pe mine", a mai scris tânăra, rușinată de gestul ei.

Filmulețul a ajuns să fie văzut și de mireasă, care a și comentat pe TikTok: "Este pe deplin iertată și și-a învățat lecția privind eticheta la nunți". Ceilalți internauți nu au fost la fel de iertători: "Faptul că cineva a filmat asta în loc să vină să te oprească ..."; "Este amuzant, dar îți spune multe despre ce fel de persoană este"; "Asta m-a înfuriat și nici măcar nu e nunta mea"; "Asta a fost prima nuntă la care ai fost?".

Citește și: Motivul pentru care o tânără s-a despărțit de soțul ei la o zi după nuntă: „Nu mi-a respectat dorința!”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: nunta , gafa , tort

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri