Fiul Nadiei Comăneci/ Facebook
Divertisment

Fiul Nadiei Comăneci/ Facebook

Cum arată acum fiul Nadiei Comăneci. Dylan s-a fotografiat împreună cu iubita sa, alături de părinți

Nadia Comăneci este cea mai valoroasă gimnastă a lumii, iar pe lângă cariera desăvârșită se poate mândri și cu o familie minunată. Sportiva este căsătorită cu Bart Conner, iar împreună au un fiu, Dylan, care va împlini vârsta de 17 ani luna viitoare. 

Celebra gimnastă și soțul ei trăiesc împreună o poveste de dragoste de mai bine de 27 de ani. Cei doi s-au căsătorit în anul 1996, la Mănăstirea Cașin, unde au avut peste 700 de invitați.

Citește și: Nadia Comăneci și Bart Conner sărbătoresc nunta de argint. Cum a arătat campioana în rochia de mireasă de 150.000 $

Recent, Dylan Paul Conner, în vârstă de 16 ani, a fost surprins în compania părinților săi, la evenimentul „Hall of Fame”, organizat de gimnastă și de soțul ei. Nadia Comăneci și Bart Conner organizează acest eveniment de mai bine de 26 de ani. 

Fiul Nadiei Comăneci/ Facebook
Fiul Nadiei Comăneci/ Facebook

Tânărul a venit însoțit de iubita sa, care este și colega lui de școală. Cei doi au postat fotografia inedită pe rețelele de socializare, demonstrând că sunt o familie unită și fericită.

„Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a declarat Nadia Comăneci pentru prosport.ro despre relația lui Dylan.

Citește și: Nadia Comăneci s-a fotografiat în costum de gimnastică. Cum arată fosta sportivă la 59 de ani

Nadia Comăneci, în vârstă de 61 de ani, este foarte activă pe rețelele de socializare, însă, cu toate acestea, încearcă să-și păstreze viața privată de ochii lumii. 

„Ca toate mamele cred, sunt foarte mândră de copilul meu. L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el. Recent, Dylan a împlinit 16 ani, iar de ziua lui a primit o călătorie VIP, de trei zile, la faimoasa competiție de curse Indy 500 în Indianapolis”, a povestit Nadia Comăneci pentru impact.ro.

Etichete: gimnasta , fiu , sot , nadia comaneci

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri