selena gomez si francia raisa
Divertisment

Francia Raisa i-a donat un rinichi Selenei Gomez. / Foto: Profimedia

Francia Raisa, cea care i-a donat un rinichi Selenei Gomez, pozată în costum de baie. Și azi se vede cicatricea căpătată acum 6 ani

Francia Raisa, actrița în vârstă de 35 de ani care i-a donat un rinichi Selenei Gomez, a fost surprinsă recent pe o plajă din Malibu, unde se bucura de soare alături de un grup de prieteni. Paparazzii au fotografiat-o din toate unghiurile, surprinzând cicatricea obținută în urma transplantului. 

Raisa a purtat un costum de baie maro din două piese, care i-a pus în evidență formele voluptoase, în timp ce se juca volei pe plajă. Actrița nu și-a ascuns semnele cu care a rămas după ce i-a donat un rinichi Selenei Gomez, în anul 2017, care suferă de boala Lupus. 

Francia Raisa/ Profimedia
Francia Raisa/ Profimedia

Micile cicatrici de la operația care i-a salvat celei care îi era la acel moment cea mai bună prietenă sunt și acum vizibile pe abdomen. Pe spate, aceasta avea mici semne de la terapia cu ventuze, care o ajută să scape de dureri, inflamație și să-și regleze fluxul sangvin. 

Citește și: Francia Raísa, hărțuită de fanii Selena Gomez: „Le cer să se oprească!” Aceasta i-a donat un rinichi artistei

Francia și-a completat look-ul de plajă cu o pereche de ochelari de soare și un colier subțire.

Francia Raisa/ Profimedia
Francia Raisa/ Profimedia

Francia Raisa i-a donat un rinichi Selenei Gomez

În 2017, Raísa i-a donat unul dintre rinichii ei Selenei Gomez, care avea nevoie urgentă de operație din cauza bolii Lupus: „Nu există îndeajuns de multe cuvinte pentru a-i mulțumi frumoasei mele prietene, Francia Raisa. A făcut sacrificiul suprem și mi-a dat rinichiul ei. Sunt cu adevărat binecuvântată. Te iubesc atât de mult”, anunța Selena în 2017.

selena gomez si francia raisa
Francia Raisa i-a donat un rinichi Selenei Gomez. / Foto: Profimedia

Anul trecut, în luna octombrie, Francia nu a fost deranjată atât de mult de faptul că Gomez nu a menționat-o în documentar, ci mai degrabă de momentul în care aceasta, într-o discuție cu revista Rolling Stone, a numit-o pe Taylor Swift singura ei prietenă, de-a lungul anilor, din industria divertismentului.

„Nu m-am încadrat niciodată într-un grup de fete cool, celebre. Singura mea prietenă din industrie este Taylor”, a declarat starul Only Murders in the Building.

Într-un interviu oferit pentru „Primer Impacto”, Renán Almendárez Coello, tatăl actriței din „How I Met Your Father”, a confirmat zvonurile despre separarea dintre Raísa și Gomez. Deși cele două actrițe erau prietene de peste 10 ani, se pare că după transplantul de rinichi suferit de Selena în 2017, relația s-a răcit. 

Citește și: Cine este Francia Raisa, cea care i-a donat un rinichi Selenei Gomez

Potrivit zvonurile, care au fost confirmate și de tatăl actriței Francia, se pare că aceasa ar fi încercat să o convingă pe Selena să nu consume alcool după operație, însă cântăreața nu a ascultat. 

„Dragostea, banii și faima schimbă întreaga lume, și au schimbat-o inclusiv pe Selena”, a spus Renán Almendárez Coello. Gazda emisiunii l-a întrebat dacă motivul distanțării a fost provocat de consumul de alcool al Selenei. „Selena e diferită când bea. Francia i-a spus Selenei că nu i-a dat rinichiul ca să poată ieși să bea și să se pună în pericol”, a adăugat bărbatul. 

Coello, în vârstă de 69 de ani, i-a transmis un avertisment actriței din „Only Murders in the Building”: „Fii atentă. Fii foarte atentă!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri