Adriana Lima/ Profimedia
Divertisment

Adriana Lima/ Profimedia

Cum arată Adriana Lima fără pic de machiaj. Fostul „îngeraș” s-a afișat complet naturală la o plimbare cu iubitul ei

Adriana Lima nu se sfiește să-și arate tenul fără machiaj, în ciuda faptului că a fost acuzată de fani că a exagerat cu operațiile estetice. Modelul brazilian, în vârstă de 42 de ani, a ieșit la o plimbare cu iubitul său, având un look natural. 

Supermodelul cunoscut pentru aparițiile spectaculoase în prezentările de modă Victoria's Secret a optat pentru un hanorac negru și o pereche de colanți pentru sport în aceeași nuanță, în timp ce se plimba cu iubitul ei, Andre Lemmers, și cu câinele lor, prin Los Angeles. Adriana a renunțat la machiaj, lăsându-și tenul complet natural, iar părul și l-a prins într-o coadă lejeră. 

Adriana Lima/ Profimedia
Adriana Lima/ Profimedia

Citește și: Adriana Lima nu trece neobservată. Modelul brazilian a atras toate privirile la un eveniment din Los Angeles

Ea părea să se bucure de timpul petrecut afară, împreună cu partenerul său. Cei doi au zâmbit unul către celălalt, iar Andre a fost văzut atingând-o ușor pe față iubita lui celebră. În același timp, Lemmers ținea lesa patrupedului lor. 

Adriana Lima/ Profimedia

Apariția Adrianei Lima fără machiaj vine la doar câteva zile după ce a stârnit un val de reacții în mediul online. Marți, modelul a participat la premiera „Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes” din Los Angeles, iar în urma fotografiilor postate în mediul online, mai mulți utilizatori au susținut că aceasta este de nerecunoscut, acuzând-o că a „abuzat de operațiile estetice”. 

„N-am crezut că este aceeași persoană”, a scris unul dintre utilizatori pe rețelele de socializare, în timp ce alții au speculat că fostul model în vârstă de 42 de ani ar fi apelat la „lifting facial” și „fillere”. Altcineva a scris: „Ce și-a făcut la față?! Și de ce????? Era perfectă înainte”.

Citește și: Adriana Lima, într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Cum s-a fotografiat ”cea mai frumoasă femeie” 

În urma discuțiilor din online, cu privire la aspectul ei, Adriana a reacționat pe Instagram, deranjată de speculațiile cu privire la operațiile estetice.

„Acesta este chipul unei mame obosite, mamă a unei adolescente, a doi preadolescenți, a unui băiat activ, a unui copil de un an care învață să meargă și a trei câini. Mulțumesc pentru griji”, a notat ea în descrierea unui selfie în care apare fără machiaj.

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri