Premiere Of Universal Pictures' "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" - Arrivals
Divertisment

Cum arata casa fabuloasa din Malibu in care au locuit Jason Statham si Rosie Huntington. Au vandut-o cu 18,95 de milioane $

Actorul Jason Statham si topmodelul Rosie Huntington Whiteley si-au vandut locuinta din Malibu, California, pentru 18,5 milioane de dolari.

Potrivit publicatiilor mondene, cei doi au scos-o initial la vanzare pentru suma de 19,95 milioane de dolari, mizand pe locatia discreta in care se afla si dotarile ei. Fosta locuinta a celor doi se afla in comunitatea Malibu Colony, plina de celebritati si descrisa ca "cea mai exclusivista enclava" din orasul californian.

Statham achizitionase imobilul in 2009 pentru aproximativ 10,6 milioane USD, ceea ce inseamna ca a castigat 7,9 milioane de pe urma acestei investitii.

"A avut un impact asupra mea", a spus starul britanic. "In U.K. nu avem ocazia sa mergem prea des la plaja, iar casa asta era aproape legata de ocean si natura."

In dimineata in care a descoperit-o, se plimba pe plaja si pur si simplu s-a simtit atras de viata de surfer pe care ar fi putut sa o duca intr-o astfel de locuinta. Scanand zona, si-a ales casa fara sa stie ca era scoasa la vanzare.

Dupa ce a cumparat-o, a renovat-o si mobilat-o fara ajutorul unui arhitect. Casa avea 3.909 m si era formata din living, zona de luat masa, o magazie si o camera de familie. Mai avea doua bucatarii, patru dormitoare si un master suite.

Terasele, dusul in aer liber si spa-ul au ridicat pretul locuintei.

Foto: Getty & Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri