emily 1d
Divertisment

Cum arată “cea mai sexy femeie din lume” însărcinată în luna a 6-a. Emily Ratajkowski, radiază în ținute care îi pun în valoare burtica

La 29 de ani, Emily Ratajkowski așteaptă primul ei copil. Aceasta este însărcinată în luna a șasea și impresionează cu forma sa fizică excepțională.
Vedeta, despre care mulți spun că este cea mai sexy femeie din lume, își ține fanii la curent cu evoluția sarcinii ei pe rețelele de socializare. Zilnic postează imagini și filmulete cu burtica sa.


Emily Ratajkowski a anunțat în octombrie că este însărcinată, însă nu a dezvăluit sexul copilului. De fapt, aceasta a spus: “După ce eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima întrebare după “Felicitări” este aproape mereu: “Și ce vreți să fie?” Ne place să le răspundem că nu vom ști sexul copilului nostru până la 18 ani, când ne vă spune el”.

Aceasta a dezvăluit că ea și soțul ei, Sebastian Bear-McClard își vor crește copilul fără a forța “stereotipurile de gen”, așa că nu vor pune accent pe sexul copilului în creșterea și educația acestuia.

VEZI SI: Idei de activități de Crăciun pentru copii. Decorațiunile festive care îi vor bucura pe cei mici

Paparazzii au surprins-o de curând pe Emily pe străzile din Los Angeles, îmbrăcată într-o rochiță simplă neagră, care I se mula perfect pe burtică. Ținuta face parte din colecția ei de haine.

VEZI SI: Filme cu Moș Crăciun. Cele mai frumoase producții în care cei mici se bucură de magia Crăciunului

*EXCLUSIVE* Pregnant Emily Ratajkowski spends some time with friends in LA

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?