fiice vitrege jennifer lopez 2
Divertisment

Cum arată fiicele “vitrege” ale lui Jennifer Lopez. Fetele lui Alex Rodriguez, două adolescente superbe

Jennifer Lopez ar fi trebuit să se căsătorească anul trecut cu Alex Rodriguez, însă a amânat nunta de două ori din cauza pandemiei de coronavirus. Asta nu înseamnă că cei doi nu formează deja o familie. Și încă una numeroasă.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez vin în această căsătorie cu câte doi copii fiecare. Pe gemenii lui J Lo cu Marc Anthony îi știe toată lumea, însă fetele lui ARod, cum i se spune lui Rodriguez, nu sunt atât de populare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

 

Alex Rodriguez are două fete cu fosta soție Cynthia Scurtis, de care a divorțat în 2008. Natasha are 16 ani, iar Ella 12 și amândouă o adoră pe viitoarea soție a tatălui lor. Acestea și-au exprimat de mai multe ori admirația față de JLo, cu care au o legătură specială.

VEZI SI: Eminem, un tată cu suflet mare. Hailie nu e singura sa fiică: mai are două fete adoptate. Cum arată Alaina

Și fiica lui Jennifer Lopez se înțelege excelent cu cele două fete. Emme este copia lui Jennifer Lopez. În vârstă de 12 ani, această probabil va călca pe urmele mamei sale și va încerca o carieră în showbiz. Deja această și-a făcut de câteva ori apariția pe scenă alături de mama sa, cântând chiar și la Super Bowl.

SURSA FOTO: INSTAGRAM

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri