Campagne David Yurman Holiday 2022
Divertisment

Scarlett Johansson. Profimedia

Cum arată o dimineață din viața lui Scarlett Johansson. „Să am grijă de copiii mei îmi aduce o mare bucurie”

Scarlett Johansson este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume. De asemenea, și mama a doi copii, iar programul ei este unul destul de aglomerat. Cu toate acestea, îi place să se bucure la maximum de diminețile sale. Recent invitată la podcastul Goop by Gwyneth Paltrow, vedeta americană a povestit cum arată o dimineață din viața ei.

Se trezește la 6:30 dimineața, își duce copilul la autobuz, se antrenează, ronțăie câțiva covrigei, iar apoi se îndreptă spre birou. 

Se antrenează de patru ori pe săptămână când nu filmează și de cinci ori când trebuie să fie în fața camerei, face Pilates, nu este strictă cu dieta ei și iubește clătitele.

Actrița din „Lucy”, care poate fi văzută în „Asteroid City” cu Margot Robbie, a mărturisit că cel mai mult îi place ca dimineața să se ghemuiască în pat cu familia și câinele lor pe nume Pancake. „Ador ca dimineața să-i aduc pe toți în pat pentru ne ghemui, inclusiv pe câinele nostru, Pancake, care este de obicei zdrobit”, a dezvăluit vedeta care filmează acum „Proiectul Artemis”.

Scarlett are o fiică, Rose Dorothy Dauriac, de opt ani, cu fostul soț Romain Dauriac cu care a fost căsătorită din 2014 până în 2017. Are și un băiat, Cosmo Jost, în vârstă de un an, cu starul SNL Colin Jost.

92nd Annual Academy Awards, Arrivals, Los Angeles, USA - 09 Feb 2020
Colin Jost și Scarlett Johansson, 92nd Annual Academy Awards, 2020. Profimedia

Dimineața ei preferată este cea de duminică

„Eu și soțul meu muncim mult, iar copiii noștri sunt, de asemenea, ocupați, așa că timpul de duminică dimineața doar pentru a ne bucura unul de celălalt și a râde, și a povesti este un cadou pe care cu toții îl apreciem foarte mult”, a menționat ea.

„Uneori îi oblig pe toți să ne uităm la filme clasice, precum Easter Parade. Fiica mea se plânge în timpul prezentării de la început, ce copil nu ar face-o? Dar apoi este prinsă în magia epocii de aur. Să mă uit la filme cu ea pe măsură ce crește este una dintre cele mai mari bucurii ale mele.”

„Dacă e weekend, fac clătite. Sau mergem și luăm micul dejun în familie și comandăm clătite.” 

Scarlett Johansson si Colin Jost
Scarlett Johansson si Colin Jost

Să am grijă de copiii mei îmi aduce o mare bucurie

Detaliind, Scarlett a povestit că primul lucru pe care-l face dimineața, în cursul săptămânii, după ce sună cea mai zgomotoasă alarmă, pentru că îi e teamă că nu se va trezi, este rutina de îngrijire a pielii. Cinci minute mai târziu urmează spălatul pe dinți, trezirea lui Rose și pregătirea pentru școală. Se asigură că cea mică a mâncat, apoi o duce la autobuz.

„Urăsc să mă trezesc devreme pentru autobuz, dar îmi place să-mi ajut fiica să se pregătească de școală. Să am grijă de copiii mei îmi aduce o mare bucurie. Știu că într-o zi nu va mai dori să-i fac codițe, așa că încerc să mă bucur de fiecare moment cât timp este încă interesată. Și mă asigur că mănâncă ceva înainte de a pleca spre școală.”

La 7.19, „misiunea autobuz” e îndeplinită, o mare reușită în departamentul părinților, a mărturisit Scarlett. „10 minute mai târziu sunt în casă și aștept ca fiul meu să se trezească. Colin și cu mine folosim ascest timp pentru a ne pregăti cafeaua”. La 8.30, urmează mic dejun pentru Cosmo. „Drăgălășenie la maximum. Ne place să stăm cu el și să ne bem cafeaua, să-i citim cărți și să povestim”.

Îi plac antrenamentele de tip circuit sau Pilates

La 10.00, Scarlett începe antrenamentele. „A fi activă fizic face parte din bunăstarea mea mentală: mă antrenez patru zile pe săptămână când nu filmez. Când lucrez, le fac în fiecare zi a săptămânii la 6 a.m. pentru că timpul este un lux”.

Îi plac antrenamentele de tip circuit sau Pilates.

„De când am descoperit Pilates acum câțiva ani, totul s-a schimbat pentru mintea și corpul meu. Ceea ce îmi place cel mai mult este că atunci când faci pilates chiar nu te poți gândi la altceva decât la ceea ce se întâmplă cu corpul tău. Nu este un exercițiu pasiv. Să fiu prezentă în acele momente este greu pentru mine, deși pe măsură ce îmbătrânesc îmi este mai ușor să accesez acel spațiu.”

35th Annual American Cinematheque Awards Honoring Scarlett Johansson, Beverly Hills, United States - 19 Nov 2021
Actress Scarlett Johansson wearing Versace arrives at the 35th Annual American Cinematheque Awards Honoring Scarlett Johansson held at The Beverly Hilton Hotel on November 18, 2021 in Beverly Hills, Los Angeles, California, United States. 35th Annual American Cinematheque Awards Honoring Scarlett Johansson, Beverly Hills, United States - 19 Nov 2021,Image: 643911054, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Nu sunt strictă cu dieta mea

La 11 dimineața urmează dușul. „Apoi un machiaj rapid de cinci minute cât să pot să ies pe ușă. Fond de ten, rimel și ruj light”, a dezvăluit ea. La 11:30 ia prânzul.

„Nu sunt strictă cu dieta mea. Ouă la mic dejun sau un sandviș cu ton. Mi-ar plăcea să urăsc covrigii, dar nu ... la 12 mă îndrept spre birou.”

Etichete: scarlett johansson

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri