Kim Kardashian launches "Beats Fit Pro" in 3 signature neutrals, designed by Kim
Divertisment

Kim Kardashian. Profimedia

Cum arată părul lui Kim Kardashian fără extensii. Vedeta a fost dată de gol chiar de fiica sa

Kim Kardashian este una dintre cele mai urmărite vedete internaționale. Toate aparițiile sale sunt parcă decupate din reviste, având întotdeauna ținutele, părul și machiajul perfecte. Cu toate acestea, realitatea nu seamănă deloc cu fotografiile de pe rețelele de socializare. 

North West, fiica lui Kim Kardashian și a lui Kanye West, a postat un videoclip pe contul său de TikTok în care o arată pe mama sa fără niciun retuș. După mulți ani în care și-a vopsit părul, dar și după multele dăți când a folosit extensii, părul natural al vedetei din„ Kardashians” nu este atât de strălucitor cum ar crede fanii. 

Schimbările dramatici de look au făcut-o pe Kim să-și piardă podoaba capilară, având acum părul extrem de scurt, subțire și deteriorat. 

@kimandnorth

 

♬ original sound - ✰ Christmas sounds ✰

În imagini, North, în vârstă de nouă ani, a surprins-o pe Kim, în vârstă de 42 de ani, stând pe pat, în pijamale. Vedeta tocmai ieșise de la duș, dovadă fiind părul său încă ud. Acesta era parțial vopsit blond, având doar rădăcinile închise la culoare, iar vârfurile părea foarte deteriorate. 

„Părul ei arată așa din cauza decolorării excesive”, a sesizat un utilizator în secțiunea de comentarii, în timpul ce altul a adăugat: „A avut literalmente cel mai frumos păr. Nu știu ce a fost în capul ei să-l vopsească”.

Kim Kardashian și-a vopsit părul anul trecut, trecând de la brunet la un blond platinat atunci când a purtat rochia iconică a lui Marilyn Monroe la Met Gala. 

„Îmi doream o schimbare fizică, așa că m-am gândit să aștept până la Met și să o fac atunci. Acum îmi petrec o zi întreagă să-l vopsesc. Stau vreo 14 ore”, a declarat Kim Kardashian pentru Vogue, la puțin timp după transformare. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?