Rosie Huntington-Whiteley Jason Statham
Divertisment

Rosie Huntington-Whiteley Jason Statham. Getty Images

Cum arata Rosie Huntington-Whiteley la 16 ani, cand era o tanara aspiranta la statutul de top-model

Rosie Huntington-Whiteley are acum unul dintre cele mai recognoscibile chipuri din industria modei, dar la debut nu era decat inca o tanara frumoasa care isi doreste sa-si faca un nume in fashion.

Whiteley a avut parte de un moment nostalgic in izolare si a publicat pe Instagram primele poze polaroid pe care le-a facut in calitate de model.

Partenera actorului Jasom Statham apare ca o tanara adolescenta de 16 ani, careia cei de la Model Management ii formau portofoliul.

"Tocmai am dat peste pozele astea - primele polaroide cu mine, facute in 2003, la Londra, la prima mea agentie. Cate amintiri speciale!"

La scurt timp dupa ce a semnat primul ei contract, Rosie Huntington-Whiteley a debutat pe catwalk alaturi de Naomi Campbell. Apoi, a semnat cu Victoria's Secret si a devenit unul dintre Ingerasii marcii. De atunci, totul e istorie.

Rosie a marturisit anterior pentru Harper's Bazaar: "Am lucrat in fiecare zi de la 16 ani. Am incercat sa fiu profesionista din toate punctele de vedere. M-am dedicat cu adevarat carierei mele. Da, sunt hotarata. Trebuie sa fii daca vrei sa reusesti in industrie".

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?