Serena Williams
Divertisment

Serena Williams, Foto: Getty Images

Cum arăta Serena Williams în urmă cu 20 de ani. Jucătoarea de tenis a scos din arhivă o fotografie în costum de baie 

Serena Williams și-a surprins fanii după ce a postat o fotografie în costum de baie pe contul său de Instagram. Celebra jucătoare de tenis, care a născut de curând al doilea copil, le-a reamintit urmăritorilor săi cum arata înainte de a deveni mamă. 

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri organizată pe rețeaua de socializare, Serena a fost provocată să posteze o fotografie din perioada în care se afla într-un moment diferit de viața ei e acum. 

Serena Williams/ Foto: Instagram
Serena Williams/ Foto: Instagram

Citește și: Serena Williams, total diferită dincolo de terenul de tenis. A pozat într-o rochie argintie, scurtă și foarte mulată

Tenismena nu a întârziat cu răspunsul și a postat o imagine cu ea îmbrăcată într-un costum de baie maro, format din două piese. Sportiva, acum în vârstă de 42 de ani, arăta uimitor, având un abdomen plat și un decolteu proeminent. Ea purta un cercel în buric foarte strălucitor, fiind în perioada când acest accesoriu era la modă. 

Serena părea să aibă cu puțin peste vârsta de 20 de ani la momentul când a fost realizată fotografia. Avea un zâmbet inocent și părea să nu aibă nicio grijă. 

Serena Williams a devenit mamă pentru a doua oară

Serena Williams și soțul ei, Alexis Ohanian, au devenit părinți pentru a doua oară. Celebra jucătoare de tenis a anunțat nașterea celui de-al doilea copil într-un videoclip emoționant pe rețelele de socializare. 

În imaginile distribuite, Serena se află alături de soțul Alexis, de fetița lor cea mare, Olympia, dar și de mezina familiei. „Bine ai venit, îngerul meu frumos”, e mesajul transmis de celebra sportivă.

Citește și: Serena Williams și-a etalat formele voluptoase la Săptămâna Modei de la Paris. Jucătoarea de tenis a arătat spectaculos

Și Alexis Ohanian a confirmat vestea pe rețelele de socializare, dezvăluind sexul și numele nou-născutului: „Adira River". Pe Twitter, el a transmis: „Sunt recunoscător să anunț că locuința noastră este plină de iubire: o fetiță nou-născută, fericită și sănătoasă și o mamă fericită și sănătoasă. Mă simt recunoscător. Serena Williams, mi-ai oferit acum un alt dar incomparabil - ești GMOAT. Mulțumesc întregului personal medical uimitor care a avut grijă de soția mea & fiica noastră”, a transmis soțul sportivei, care, în final, a vorbit despre momentul emoționant dintre fiica lor cea mare, Olympia și surioara mai mică. „Nu voi uita niciodată momentul în care i-am făcut cunoștință lui Olympia Ohanian cu surioara ei”. 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri