cel mai frumos chip
Divertisment

Cum arată Yael Shelbia, israelianca desemnată "femeia cu cel mai frumos chip din lume", la numai 19 ani

Modelul israelian în vârstă de 19 ani, Yael Shelbia, a fost plasat pe primul loc în topul anual TC Candler „100 Cele mai frumoase fețe ale anului”.

Yael Shelbia a reușit cu frumusețea sa întreacă restul populației feminine din lume, inclusiv pe actrița Gal Gadot, tot de origine israeliană, care a ocupat locul 21 în listă.

sursă: captură foto Youtube

Însă titlul de cel mai frumos chip al anului nu i-a fost acordat din prima. Shelbia urcat pe clasamentul listei în ultimii ani, plasându-se pe locul 14 în 2017, pe locul trei în 2018 și pe locul al doilea anul trecut, înainte de a ocupa locul de top anul acesta.

Citeşte şi: Cât de frumoase sunt fiicele Reginei Rania a Iordaniei. Prințesa Iman și Prințesa Salma seamănă perfect cu mama lor

Tânăra model își desfășoară în prezent serviciul militar obligatoriu în Forțele Aeriene Israeliene, dar a apărut în trecut în campanii publicitare pentru compania de îmbrăcăminte israeliană Renuar și pentru linia de machiaj KKW Beauty a lui Kim Kardashian.

Într-un interviu acordat știrilor Channel 12, tânăra a declarat a fost suprinsă ia coroana.

„Nu am ajuns niciodată pe primul loc la nimic…. este foarte frumos ”, a spus ea.

Citeşte şi: Salma Hayek, irezistibilă la 54 de ani. Cum arată actrița în costum de baie

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Etichete: yael shelbia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri