emilia clarke (2)
Divertisment

Emilia Clarke sau Daenerys Targaryen din Game of Thrones, cum multi o stiu, are obiceiuri foarte sanatoase in ceea ce priveste rutina de skincare. Un lucru pe care il face regulat este sa aplice zilnic crema cu protectie solara.

Cum are Emilia Clarke grija de tenul sau. Pasii pe care actrita din Game of Thrones ii urmeaza zilnic

Emilia Clarke sau Daenerys Targaryen din Game of Thrones, cum multi o stiu, are obiceiuri foarte sanatoase in ceea ce priveste rutina de skincare. Un lucru pe care il face regulat este sa aplice zilnic crema cu protectie solara.

Nu uita de ingrijirea pielii sale nici atunci cand filmeaza in conditii neobisnuite. Intr-un interviu pentru Vogue UK, actrita a declarat ca intotdeauna isi impacheteaza kitul complet, care contine: cleanser, crema hidratanta si crema de ochi.

"Sunt harnica in privinta rutinii mele de ingrijire a pielii", spune Clarke, care sustine ca nu trece peste acest proces nici atunci cand consuma alcool.

"M-am imbatat la Oscar in acest an si totusi mi-am indepartat machiajul, am curatat, am aplicat toner si crema hidratanta. As putea fi foarte ametita de alcool si sa mai fac asta. Am cosmaruri daca dorm cu machiaj. Nu pot sa o fac."

"Nu ma pot trezi cu rimelul de ieri pe fata. In esenta, cheia pentru  o piele buna este pielea curata si hidratata. Exfolierea facuta ocazional este, de asemenea, buna, dar mai mult de atat este vorba despre hidratarea pielii. Daca beti suficienta apa, razi mult si hidratezi suficient, veti avea o piele excelenta. Este foarte simplu", a declarat actrita, conform Marie Claire.

Cat despre machiaj, ea prefera un look cat mai natural. Emilia obisnuieste sa aplice doua rimeluri. Unul cu periuta curbata care are rolul de a lungi si separa genele, iar cel de al doilea pentru a adauga volum.

"Imi place machiajul clasic", recunoaste Clarke, care continua "iubesc stralucirea vechiului Hollywood. Daca ma reusit sa inteleg ce inseamna frumusetea de varf, ma uit la Grace Kelly, Audrey Hepburn si Marilyn Monroe. Imi plac buzele rosii, eyeliner negru si gene - asta e tot ce ai nevoie. Acesta este aspectul machiajului pe care il voi purta mereu deoarece fata trebuie sa arate proaspata si clasica. (...) Imi schimb mereu culoarea parului, asa ca si rujul meu rosu favorit se schimba", explica ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri