Divertisment

Ducesa Meghan Markle are o porecla scurta si draguta pentru sotul ei, Printul Harry. Ea i se adreseaza, pur si simplu, "H.".

Meghan Markle a dezvaluit cum il alinta pe Printul Harry. Totul a fost filmat

Ducesa Meghan Markle are o porecla scurta si draguta pentru sotul ei, Printul Harry. Ea i se adreseaza, pur si simplu, "H.".

Porecla a fost dezvaluita in cadrul documentarului "Harry & Meghan: An African Journey", realizat in turneul de 10 zile prin Africa de Sud. In timp ce discuta cu realizatorul de televiziune Tom Bradby, care este priten cu Printii William si Harry, ducesa de Sussex a spus: "Ii spun de mult timp lui H...". Dupa ce a facut o mica pauza, cu zambetul pe buze, Markle a adaugat "Asa ii spun eu".

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Meghan Markle si Printul Harry s-au casatorit in luna mai a anului 2018, iar un an mai tarziu familia lor s-a marit. La inceputul relatiei lor, Harry a declarat ca i se adreseaza iubitei sale folosind apelativul "Meg".

Daca ti-a placut acest articol, te invitam sa urmaresti Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?