Angelina Jolie, criticată de fani pentru apariția la Festivalul de Film de la Roma
Divertisment

Angelina Jolie, criticată de fani pentru apariția la Festivalul de Film de la Roma / Profimedia Images

Cum plănuiește Angelina Jolie să-și extindă sursele de venit. Un apropiat a dezvăluit totul: „Roțile s-au pus în mișcare!”

Considerată una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, Angelina Jolie pare să-și dorească o schimbare în plan profesional, astfel că aceasta ar urma să-și lanseze o colecție de bijuterii și de haine.

În vârstă de 47 de ani, actrița, care continuă lupta cu Brad Pitt după divorțul tumultuos, și-ar dori să se lanseze în domeniul modei, motiv pentru care ar fi făcut deja primii pași.

Citește și: Angelina Jolie, la plimbare în campusul facultății cu fiica sa. Studenților nu le-a venit să creadă când au realizat cine e

angelina Jolie

Potrivit Daily Mail, Angelina Jolie și-ar fi înregistrat o firmă și, anume, Atelier Jolie.

”Angelina lucrează la acest proiect de mai bine de un an de zile și speră ca totul să meargă bine, să pornească în această aventură”, a dezvăluit sursa respectivă.

Potrivit acesteia, Angelina Jolie își dorește să creeze bijuterii și haine: „Susține moda sustenabilă, iar acest brand se va baza pe acest concept. Mai durează până când se va concretiza totul, dar ”roțile” s-au pus în mișcare”, a mai explicat sursa respectivă, precizând că Angelina nu are de gând să se oprească doar la haine și la bijuterii, ci își dorește să confecționeze și așternuturi și alte articole de casă.

Citește și: Angelina Jolie, vizită în Pakistan, în urma inundaţiilor devastatoare: Nu am văzut niciodată aşa ceva

Angelina Jolie, fotografiată la prânz cu  un miliardar

Au trecut mai bine de șapte ani de când Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit, iar de atunci nu s-a mai știut nimic de viața sentimentală a actriței. Până de curând, însă, când aceasta a făcut furori după ce a fost surprinsă în compania unui multimilionar britanic.

Imaginile surprinse cu Angelina Jolie și David Mayer de Rothschild au făcut furori printre fani, iar mulți dintre aceștia s-au întrebat cine este bărbatul cu care actrița a ieșit la prânz, întâlnirea dintre ei durând trei ore.

Angelina Jolie, fotografiată la întâlnire cu un miliardar celebru
Angelina Jolie, fotografiată la întâlnire cu un miliardar celebru

Angelina Jolie, în vârstă de 47 de ani și David Mayer de Rothchild, în vârstă de 44 de ani, au fost surprinși ieșind împreună la prânz. Nu se cunoaște motivul întâlnirii dintre cei doi, iar reprezentanții actriței au refuzat să facă orice comentariu cu privire la acest aspect.

Citește și: Ce făcea Angelina Jolie în timp ce se zvonea că e la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran. Poze de paparazzi cu actrița și una dintre fiicele ei

Surse citate de People arată că ar putea fi vorba chiar și de o întâlnire de afaceri, căci amândoi sunt recunoscuți ca fiind activiști.

Mayer de Rothschild provine dintr-o familie celebră și bogată din Marea Britanie. Este fiul bancherului Evelyn de Rothschild și al Victoriei Lou Schott, a doua soție.

David este recunoscut pentru iubirea pe care o are pentru natură și pentru animale, iar la vârsta de 20 de ani se mândrea cu abilitatea lui de a schia și de a călări. Șase ani mai târziu, el a traversat Antarctica pe jos, iar ulterior, acesta a traversat Polul Nord pe o sanie de câini.

De asemenea, în 2010 a navigat pe „Plastiki”, o navă formată din 12.500 de sticle de plastic, cu care a reușit să finalizeze o călătorie de 12.875 de kilometri, de la San Francisco, California, până la Sydney, Australia, obiectivul fiind acela de a crește gradul de conștientizare cu privire la poluarea oceanelor.

Acesta a urmat cursurile prestigioasei școli Harrow din Londra, iar ulterior s-a înscris la Universitatea Brookes. A făcut și un master în medicină naturală și și-a cumpărat o fermă lângă Christchurch, Noua Zeelandă. Timp de trei ani a lucrat și a trăit în Australia, dar niciodată nu și-a imaginat o viață petrecută într-un birou, îmbrăcat la costum și cravată.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri