victoria beckham
Divertisment

Cum s-a consolat Victoria Beckham dupa ce a aflat ca firma ei a pierdut 12 milioane de lire

Victoria Beckham a apelat la o metoda costisitoare pentru a se relaxa si alinta dupa cateva luni dificile, in care casa ei de moda a inregistrat pierderi de 12 milioane de lire.

Potrivit MailOnline, ea s-a refugiat intr-un spa si a platit 1.000 de lire pe noapte pentru a-si reincarca bateriile inainte de lansarea clubului de fotbal Inter Miami, al sotului David Beckham.

"Victoria a avut parte de cateva luni stresante si a decis sa se indeparteze timp de cateva zile de agitatie. Spa-ul la care a mers propune o serie de tratamente uimitoare, inclusiv diete detoxifiante, care contribuie la revigorarea organismului", ar fi marturisit o sursa din anturajul vedetei pentru publicatia britanica.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

"Victoria a simtit ca merita sa se trateze dupa toata munca grea pe care a depus-o pentru prezentarea celei mai noi colectii la London Fashion Week. Ea a vrut sa fie in forma maxima pentru lansarea lui Inter Miami, clubul condus de David in SUA."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit DailyMail, in noiembrie 2019 s-a aflat ca firma de haine a fostei Posh Spice a pierdut aproape 36 de milioane de lire sterline. La vremea respectiva, calculele fusesera facute pentru anul precedent, iar dupa o revizuire, se pare ca "Victoria" a inregistrat pierderi de 12 milioane.

Potrivit publicatiilor de specialitate, firma a inregistrat pierderi progresive anual, din 2013 si pana in prezent, hainele comercializate in intreaga lume fiind prea scumpe pentru buzunarele publicului tinta.

Cu toate ca afacerea Victoriei ar fi pe minus, specialistii financiari asigura ca vedeta nu risca sa falimenteze si ca pierderile se manifesta la nivelul intregii piete de moda.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri