The Duchess of Sussex attends an engagement with the Association of Commonwealth Universities
Divertisment

Viata lui Meghan Markle s-a schimbat complet dupa casatoria cu Printul Harry. Dupa casatorie, Meghan s-a mutat alaturi de sotul sau in Palatul Kensigton, loc pe care il mai imparte cu alti 13 membri ai familiei regale a Angliei. Iar, ca membru al familiei regale, ea trebuie sa respecte o multime de reguli.

Cum s-a simtit o femeie normala dupa ce a adoptat rutina de dimineata a lui Meghan Markle. Ce ar schimba

Viata lui Meghan Markle s-a schimbat dupa casatoria cu Printul Harry, insa ducesa si-a pastrat programul de dimineata si tabieturile. Adepta a unui stil de viata sanatos, ea este foarte stricta in ceea ce priveste rutina sa de dimineata.

Meghan Markle se trezeste la 4:30 pentru a face yoga. Dupa jumatate de ora, incepe sa raspunda la e-mailuri si sa lucreze. Se pregateste pentru ziua care urmeaza ascultand muzica, dupa care isi face un mic dejun sanatos. Preferatul ei contine fulgi de ovaz, omleta.

Miscarea de dimineata este un must pentru sotia Printului Harry, astfel ca nu se rezuma doar la yoga. Potrivit Business Insider, care citeaza Daily Mail, ducesa practica jogging in jurul resedintei familiei regale si este pasionata de pilates.

O saptamana cu rutina lui Meghan Markle

Timp de o saptamana, Beth a urmat rutina lui Meghan, insa a facut cateva modificari. A inceput prin a schimba playlist-ul pe care ducesa il asculta dimineata. N-a putut renunta nici la cafea.

Cu o seara inainte de a incepe rutina era foarte entuziasmata. Asta pana cand alarma a sunat la 4:30 dimineata. "Am fost ingrozita", scrie editorul The Every girl, care s-a ridicat din pat cu greu, dupa ce a amanat alarma de cateva ori.

Dupa cateva zile, nu i-a mai fost atat de greu sa se trezeasca devreme. Daca in mod normal se uita la un film sau urmarea stirile dupe ce se trezea, Beth sustine ca e o idee mai buna sa-ti incepi ziua ascultand muzica.

Yoga a relaxat-o, insa considera ca rutina este potrivita pentru un freelancer sau o persoana casnica. Fiindca are un job, Beth a inceput sa lucreze de la ora 8:30, cand a ajuns la birou.

Avand in vedere faptul ca alarma suna dis-de-dimineata, oboseala s-a resimtit pe timpul zilei, transformandu-se in iritare. Nici productiva nu a fost.

"Trezirea la 4:30 nu a fost pentru mine, dar sa ma trezesc la ora 6:00 este cu siguranta realizabil si benefic. Deci, in concluzie, nu m-am trasformat brusc in Meghan Markle, nu am intalnit un print si urasc sa ma trezesc devreme fara cafea", scrie editorul.

Sursa foto: Shutterstock

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri