Cannes Film Festival 2023: Kering Women in Motion Awards Dinner
Divertisment

Salma Hayek. Profimedia

Cum să-ți acoperi temporar firele albe fără să-ți vopsești tot părul. Trucul la care apelează Salma Hayek

Salma Hayek a dezvăluit trucul la care apelează pentru a-și acoperi firele albe de păr, între două vopsiri sau când nu are timp să meargă la salon. Actrița din „Desperado” a împărtășit pontul în cadrul emisiunii „Good Morning America”. 

Vedeta din „The Magic Mike’s Last Dance”, în vârstă de 56 de ani, a fost întrebată despre o postare recentă pe Instagram când a publicat o fotografie cu ea, de aproape, în care i se vedeau ridurile și firele albe de păr. Ea le-a dezvăluit ulterior gazdelor GMA: „Acum nu vedeți firele albe de păr pentru că le-am acoperit cu rimel”.

„Pentru că sunt câteodată prea leneșă să-mi vopsesc părul, recurg la acest truc”, a continuat Salma, arătând publicului mișcarea pe care o face.

„Este trucul meu, ar trebui să încerci într-o zi, George [Stephanopoulos]”, i-a spus ea, glumind, prezentatorului GMA.

În mesajul de pe Instagram, la respectivul selfie despre care s-a discutat în emisiune, actrița a făcut o glumă cu privire la micile imperfecțiuni: „Eu numărând câte fire de păr albe și riduri au distrus petrecerea în această dimineață”, a scris Hayek.

Imaginile cu Salma Hayek în costum de baie au făcut furori pe internet. Fanii au crezut că vedeta a postat o fotografie veche

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Starul din „Eternals” a publicat adesea pe rețelele sociale imagini în care apare fără machiaj. Discutând despre cum a găsit confortul în propria piele, ea a declarat pentru PEOPLE, în 2020, că a parcurs un drum lung până când a încetat să mai fie atât de critică cu ea însăși.

„Obișnuiam să mă critic atât de mult”, a povestit vedeta din „Frida”. „Acum, când mă privesc în oglindă, și sunt lucruri pe care nu le observ, mă gândesc cât de mult o să mă plac peste 10 ani.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?