regina elisabeta dieta
Divertisment

Cu toate acestea, s-a scris ca Regina Elisabeta considera carbohidratii de genul pastelor, orezului si cartofilor mult prea plini de amidon, astfel ca i-a interzis in meniul palatului. In schimb, toata lumea are unda verde la pui si vegetale, alimente pe care Regina le adora. 

Cum se asigura angajatii Reginei Elisabeta a II-a ca aceasta nu este otravita la dineurile oficiale. La ce trucuri apeleaza

Banchetele de stat organizate de Familia Regala Britanica sunt evenimente grandioase, pentru care gazdele si personalul dedica luni intregi. Planificarea atenta a fiecarui detaliu este esentiala, iar Regina Elisabeta a II-a tine foarte mult ca totul sa iasa perfect.

Lista de oaspeti, meniul, decoratiunile si discursurile sunt supervizate pentru a se asigura ca totul este perfect.

Nu este surprinzator, deci, ca aceste evenimente la care participa unii dintre cei mai puternici oameni din lume - inclusiv presedinti, prim-ministri si familii regale - ridica mari provocari la nivel de securitate si logistica.

De-a lungul anilor, personalul Monarhiei a deprins o serie de mici trucuri pentru a se asigura ca Regina este in siguranta si ca nimeni nu o poate otravi la banchetele grandioase.

Corespondentul regal Emily Andrews a dezvaluit: "Dupa ce felurile de mancare sunt finalizate, pajul Majestatii Sale alege la intamplare una dintre farfurii, pentru ca aceasta sa ii fie atribuita Reginei. Deci, daca cineva a intentioneaza sa o otraveasca, trebuie sa otraveasca toata mancarea."

Spre deosebire de ocaziile speciale, rutina de seara a Elisabetei este foarte diferita, potrivit aceluiasi corespondent: "Gusturile cotidiene sunt mult mai modeste. Regina serveste masa in confortul propriului sau living si se uita la televizor."

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Foto: Guliver/ Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?