Lily-Rose Depp/ Profimedia
Divertisment

Lily-Rose Depp/ Profimedia

Cum și-a petrecut fiica lui Johnny Depp ziua de naștere. Lily-Rose a împlinit vârsta de 23 de ani în timp ce tatăl său este în proces

Lily-Rose Depp a împlinit recent vârsta de 23 de ani, sărbătorind într-un mod inedit. Fiica lui Johnny Depp a împărtășit cu fanii săi mai multe fotografii pe contul de Instagram, în timp ce tatăl său se află încă în procesul cu fosta lui soție, Amber Heard. 

Tânăra actriță a uitat pentru un moment de drama prin care trece tatăl ei și s-a bucurat de ziua sa de naștere, distribuind pe rețeaua de socializare mai multe imagini în care poartă un top roz, foarte transparent, care i-a pus silueta în evidență, și o pereche de pantaloni scurți de un albastru deschis. Aceasta și-a pus peste ținută o panglică de Miss pe care scria „Prințesa sărbătorită”, atrăgând atenția asupra decolteului proeminent. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Lily-Rose Depp, despre scenele nud: Mama m-a invatat sa nu-mi fie rusine cu corpul meu

Ședința foto improvizată de Lily-Rose Depp a avut loc în dormitorul acesteia, lăsând la vedere un pat supraetajat și un birou pe care se aflau mai multe produse de make-up. Actrița nu a băgat în seamă imaginea de fundal și s-a axat pe propria persoană, lăsându-și părul blond desfăcut și purtând un machiaj natural. De asemenea, tânăra a adăugat în postare și o imagine cu un buchet de flori uriaș, pe care l-a primit cadou de ziua ei.

Lily-Rose nu a fost prezentă la nunta lui Johnny Depp cu Amber Heard

Johnny Depp și Amber Heard s-au căsătorit în februarie 2015, având parte de o petrecere intimă pe o insulă privată din Bahamas. În timpul procesului care are loc în Fairfax, Virginia, actorul și-a amintit că fiica lui cea mare Lily-Rose, în vârstă de 23 de ani, pe care o are din fosta căsnicie cu Vanessa Paradis, nu a fost prezentă la evenimentul care a avut aproximativ 20 până la 25 de invitați. 

„Fiica mea, Lily-Rose, nu a venit la nuntă. Ea și doamna Heard nu au fost în relații deosebit de grozave din mai multe motive”, a declarat Johnny Depp, continuând să povestească faptul că în timpul petrecerii de nuntă, Amber și prietenii ei au consumat subtanțe interzise dintr-o „pungă comună de MDMA” și că exista chiar și o activitate special creată pentru nuntă care se numea „Cină, dans și droguri”. Actorul a mărturisit că în tot acest timp el a fumat „medicamentul preferat”, adică marijuana, și că a stat cât mai departe de prietenii acesteia. 

Citește și: Ce spunea Lily-Rose despre acuzațiile pe care Amber Heard i le-a adus lui Johnny-Depp. Tânăra are o relație foarte apropiată cu tatăl ei

Mai mult, unul dintre motivele pentru care Lily-Rose nu s-a înțeles cu Amber a fost faptul că Depp și fosta lui soție nu au avut un acord prenupțial și o discuție despre o posibilă despărțire a pornit o dispută între cele două femei.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?