Catherine FitzGerald și Dominic West
Divertisment

Dominic West vrea să-și recâștige soția / Profimedia Images

Cum vrea Dominic West să-și recucerească soția după aventura cu actrița Lily James: ”E hotărât să o recâștige!”

Dominic West și soția lui, Catherine FitzGerald, au dat uitării imaginile în care actorul apărea în ipostaze tandre alături de actrița Lily James, iar acum acesta plănuiește o petrecere fastuoasă în cinstea aniversării partenerei sale.

La mai bine de șase luni de când Dominic West, în vârstă de 51 de ani, a fost surprins în ipostaze tandre alături de actrița din ”Downton Abbey”, Lily James, acesta și-a invitat mai mulți prieteni și rude pentru a-și sărbători soția, care a împlinit 50 de ani.

Soția lui Dominic West, noi declarații după aventura lui cu actrița Lily James: ”Relația noastră amoroasă e minunată!”

Potrivit Daily Mail, surse apropiate cuplului au dezvăluit că actorul face tot ce poate pentru a-i arăta lui Catherine cât de mult o iubește. Ba mai mult, el își dorește să-i ofere o petrecere fastuoasă în Cotswold, în acest weekend, pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru ea.

”Dominic face tot ce poate pentru ca relația cu Catherine să funcționeze, ei au trecut prin momente dificile în căsnicie, iar acum vrea să se simtă special.”, a dezvăluit sursa respectivă.

Catherine FitzGerald a împlinit 50 de ani pe 18 aprilie, iar zilele trecute a vorbit despre relația pe care o are cu soțul ei, susținând că lucrurile funcționează perfect între ei.

”Avem o relație amoroasă minunată!”, a declarat FitzGerald, în vârstă de 49 de ani, în cadrul unui interviu acordat jurnaliștilor de la Irish Independent.

Lily James nu a dorit să vorbească despre aventura cu Dominic West

Într-un interviu acordat celor de la The Guardian, Lily nu a dorit să vorbească despre ce s-a întâmplat la Roma, mărturisind că: „Sunt multe de spus, dar acum mi-e frică să spun ceva”.

Lily și Dominic joacă împreună în drama BBC ”The Pursuit Of Love”, care a avut premiera de curând.

Potrivit mai multor surse, Lily și Dominic ”s-au împrietenit” pe platourile de filmare și deși a fost avertizată că pentru el va fi doar un „flirt”, Lily era foarte îndrăgostită de el înainte de a pleca spre Roma.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri