cupluri de la hollywood care stau separat
Divertisment

Cupluri celebre care locuiesc separat. Ce vedete nu stau cu partenerii in aceeasi casa

Nicio relatie nu seamana cu alta. Pentru cuplurile casatorite, insa, a locui impreuna este un fel de caracteristica general valabila. Totusi, doar pentru ca asa se obisnuieste nu inseamna neaparat ca toate perechile fac acest lucru.

Exista cateva cupluri celebre care, din motive diverse, au locuit sau locuiesc separat. Ele considera ca locuitul in case diferite este secretul unei casnicii de succes. Iata cinci dintre ele:

Gwyneth Paltrow si Brad Falchuk

Actrita a marturisit ca ea si sotul sau, regizorul Falchuk, nu locuiesc impreuna, ci fiecare in propria locuinta din Los Angeles. Cu toate acestea, sotii petrec patru seri pe saptamana impreuna.

Brad alege sa stea in vila sa atunci cand copiii lui, Isabella si Brody, isi petrec saptamana la el.

Gwyneth spune ca a luat aceasta decizie dupa ce s-a consultat cu un specialist. Conform acesteia, solutia creeaza o "polaritate" in casnicia ei, lucru care ii place.

Kaley Cuoco si Karl Cook

Intr-un interviu pentru E! News, vedeta "Big Bang Theory" a declarat ca inca nu s-a mutat cu noul sau sot.

"Avem o casatorie neconventionala. Avem domicilii diferite in care stam mult. Nu suntem impreuna in fiecare zi", a declarat Kaley.

Ashley Graham si Justin Ervin

Intrucat Ervin lucreaza in Los Angeles, iar Graham locuieste in News York, cuplul a fost de acord sa aiba o relatie la distanta, desi se viziteaza frecvent.

"Avem o regula. Nu lasam sa treaca mai mult de doua saptamani fara sa ne vedem. Este absolut fabulos. Imi place. Nu ne intalnim doar in L.A sau New York. Ne vedem la Paris, Miami", a declarat Graham.

Claire Danes si Hugh Dancy

Dancy este stabilit in Londra, in timp ce Claire locuieste in New York. Intr-un interviu, starul "Homeland" a marturisit ca secretul lor consta in faptul ca mentin o comunicare constanta.

"Vorbim mult, ne trimitem texte des, ne trimitem reciproc fotografii cu degetele de la picioare, chestii cretine", a spus ea.

David si Victoria Beckham

Desi nu locuiesc pe proprietati diferite, cei doi au aripi diferite in conacul lor din Oxfordshire, Angllia.

Urmareste Peroz.ro pe Instagram si Facebook.

Sursa foto: Getty Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri