cybill (3)
Divertisment

Cybill Shepherd THR's Annual Women in Entertainment Gala. Profimedia

Cybill Shepherd, la 72 de ani. Apariție veselă pe covorul roșu, la câteva luni după ce a declarat că-l va iubi mereu pe Bruce Willis

Cybill Shepherd, în vârstă de 72 de ani, a impresionat audiența cu apariția ei veselă, miercuri, la gala Hollywood Reporter din Los Angeles. Prezența sa vine la doar câteva luni după ce a mărturisit că a fost „atrasă” de Bruce Willis în timpul filmărilor la Moonlighting. 

Actrița din Last Picture Show a purtat o ținută neagră, la care a asortat o haină roșie cu franjuri. Cybill le-a zâmbit fotografilor prezenți la eveniment, spre încântarea acestora.

Anul acesta, ea a făcut câteva comentarii rare despre colegul ei din „Maddie și David”, recunoscând că a fost „atrasă” de el.

Ea a explicat că au avut o chimie grozavă, adăugând că „îl va iubi întotdeauna” pe Bruce.

Serialul TV Moonlighting a fost difuzat din 1985 până în 1989.

„Mi-a crescut temperatura corpului cu 10 grade când a intrat în încăpere. Asta a însemnat două lucruri pentru mine: primul, eram foarte atrasă de el, doi, n-aș fi acționat niciodată în baza asta, pentru că amândoi eram foarte atrași unul de celălalt”. „Întotdeauna îl voi iubi pe Bruce.”

„Și mai trebuie să spun un singur lucru despre Bruce. Nimeni altcineva nu a fost luat în considerare pentru rolul David după ce el a intrat în cameră.”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri