Jane Fonda
Divertisment

Jane Fonda / Getty Images

De ce a decis Jane Fonda sa renunte la operatii estetice, la 82 de ani

La 82 de ani, Jane Fonda spune ca a decis sa nu mai faca interventii chirurgicale. Intr-un interviu acordat editiei canadiene a revistei Elle, actrita a vorbit deschis despre hotararea sa.

"Sunt o persoana vanitoasa, dar nu mai vreau sa fac operatii estetice. Nu mai vreau sa ma tai", a spus legendara actrita. "Trebuie sa muncesc in fiecare zi pentru a-mi accepta aspectul fizic si nu-mi va fi deloc usor."

Ea a adaugat ca "vreau sa clarific ca a fost, este si va fi o lupta pentru mine sa ma impac cu felul in care arat. De-a lungul timpului, am publicat poze cu mine neingrijita, ba chiar fara un dinte, dar nu a fost deloc usor".

Jane Fonda este una din putinele actrite care a vorbit deschis in trecut despre operatiile ei estetice - atat cele reusite, cat si cele ratate.

Dubla castigatoare a premiului Oscar, Fonda a marturisit: "Cand aveam 45 de ani, ma luptam de 20 de ani cu anorexia si bulimia. Cred ca a fost doar o chestiune de a decide ca am sa traiesc sau sa mor. Am mers dupa lumina. Am vrut sa traiesc."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Desi spune ca exercitiile fizice sunt secretul ei de frumusete numarul unu, Fonda a recunoscut ca si-a pus implanturi mamare la inceputul carierei si si-a facut un lifting facial complet la 40 si 70 de ani. De curand si-a facut un lifting al barbiei si o interventie chirurgicala pentru a-si estompa pungile de sub ochi.

"Daca te pastrezi sanatos si in forma, aceasta varsta (n.r: 80 de ani) poate fi chiar grozava. Arat bine pentru varsta mea, sunt sanatoasa, dar mi-am inlocuit soldurile, genunchii si un deget. Important e sa nu lasi greutatile sa te influenteze prea mult”, a mai spus actrita.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri