kate middleton printul william
Divertisment

Kate Middleton si Printul William formeaza o familie fericita, insa, la un moment dat cei doi pareau ca vor merge pe drumuri separate, dupa ce in 2007 s-au despartit.

De ce ameninta avocatii Ducilor de Cambridge sa dea in judecata o publicatie britanica: "Sunt critici nefondate"

Avocatii Printului William si ai lui Kate Middleton se razboiesc cu redactorii Tatler, dupa un articol publicat in cel mai recent numar al revistei.

Publicatia britanica a scris in urma cu putin timp ca ducesa s-ar simti "suprasolicitata" dupa indepartarea Printului Harry de Casa Regala. Intr-un gest rar, Palatul Kensington a emis o declaratie prin care neaga presupusele afirmatii ale lui Kate.

"Aceasta poveste contine o multime de inexactitati si false declaratii, care nu au fost verificate cu Palatul Kensington inainte de publicare", au declarat avocatii, care mai apoi au contactat redactia revistei Tatler, amenintand cu un proces.

"Am primit mesaj de la avocatii care actioneaza pentru ducele si ducesa de Cambridge, dar credem ca exagereaza."

Potrivit redactorilor, Ducii isi doresc ca articolul sa fie sters deoarece reprezinta "o critica nefondata a familiei Ducesei, a copiilor si a greutatii ei".

Printre altele, articolul controversat dadea de inteles ca greutatea lui Kate este "periculos de scazuta" si sublinia ca Ducesa este "tracasata si epuizata" din cauza muncii depuse dupa mutarea lui Harry si Meghan in SUA.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri