shiloh a angelina zahara jolie-pitt
Divertisment

De ce au ales Angelina Jolie și Brad Pitt numele Shiloh pentru prima lor născută. Dezvăluirea emoționantă

Angelina a avut un motiv emoționant pentru a-și numi prima născută Shiloh. În varstă de 45 de ani, vedeta a povestit într-un interviu cum onorează prenumele el un moment tragic din istoria familiei Jolie.

Potrivit presei mondene, Shiloh era numele pe care Angelina îl folosea când se caza în hotelurile din întreaga lume. Chiar actrița a confirmat că pseudonimul ei era Shiloh Baptist.

Însemnătatea lui trece însă dincolo de trucurile la care apela pentru a nu fi recunoscută. Într-un interviu pentru Vanity Fair, Angelina a dezvăluit: "A fost un nume pe care părintii mei voiau să-l pună primului lot copil. Mama a suferit un avort spontan."

"Tatăl meu filma în Georgia și li s-a părut că nu-și pot boteza copilul decât așa. Este un nume care mi-a plăcut întotdeauna. Obișnuiam să îl folosesc în hoteluri: Shiloh Baptist", a mărturisit actrița.

Shiloh Jolie-Pitt, adolescenta rebelă care își dorește să fie băiat

Fiica biologică cea mare a Angelinei Jolie cu Brad Pitt își dorește să fie băiat și are sprijinul mamei sale.

Actrița a susținut-o de ani buni pe adolescentă, ba chiar a lăsat-o să facă propriile alegeri, așa cum ea însăși a mărturisit într-un interviu: "Vrea să fie băiat. Când a spus prima dată asta, am lăsat-o să-și tundă părul și să-și aleagă vestimentația", a spus Angelina.

"Cred că este fascinantă prin alegerile pe care le face. Nu sunt o mamă care să își forțeze copilul să facă ce nu își dorește. Asta ar însemna să fiu un părinte rău. Copiii ar trebui să fie lăsați să se exprime, fără să fie judecați, pentru că asta este o parte importantă din procesul lor de maturizare", spunea mai demult actrița de Oscar.

"Îi place foarte mult să poarte treninguri și costume (...) Vrea să fie băiat. Îi plac numai lucrurile de băieți. Crede că este la fel că frații ei", a mai spus Angelina în urmă cu ceva timp.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri